[Software DTGenerator] Bina Unlimited Leads Sendiri Tanpa Henti

amirulaslam

freshman
Joined
Feb 23, 2012
Messages
1,183
Points
38
Salam bro,

Yup trus hantar..tapi guna smtp sendiri la yer..
bleh beli di SMTP.com

Atau guna SMTP hosting sendiri.

Yup mmg unlimited, selagi dpt email selagi itu sending. :)

Wslm,
Mahal juga ya SMTP tu. Kalau dekat hosting sendiri macam mana pulak? Memang setiap hosting ada ke?

Nak bersiap solat jap, malam ni saya reply lagi. Hehehe.
 

FFadzly

freshman
Joined
Oct 31, 2012
Messages
340
Points
16
Yup, nak gi solat jap gak..

pasti semua hosting ada SMTP hehehe derg kadang tk bgtahu ajer...

setiap email creation ada POP and IMAP..
boleh gunakan hosting biasanya

"mail.xxxxxx.com"

xxxxxx = domain sendiri
 

amirulaslam

freshman
Joined
Feb 23, 2012
Messages
1,183
Points
38
Yup, nak gi solat jap gak..

pasti semua hosting ada SMTP hehehe derg kadang tk bgtahu ajer...

setiap email creation ada POP and IMAP..
boleh gunakan hosting biasanya

"mail.xxxxxx.com"

xxxxxx = domain sendiri

Nanti saya tanya hosting provider saya. Boleh dapat harga student tak? Hehehe. Nak beli tapi nak harga student, boleh? Haha. >.<
 

FFadzly

freshman
Joined
Oct 31, 2012
Messages
340
Points
16
hahaha harga 1 malaysia bro..
susah nak open utk harga student :p

kekekeke
 

Judin

Newbie
Joined
Dec 17, 2010
Messages
262
Points
16
Salam semua...

Apakah Ini ?? Hehe Utk Sesiapa Yang Mintak/Request Untuk Tools Macam Ni, Nah Sudah Siap

View attachment 11178

View attachment 11179

Ya betul, Email Spider + Sending Email [2 In 1]

Collect Email Melalui Keyword, Siapkan Email Message Dan Trus Send Email Ke Prospect !

Mantappp Ni tgh buat Email Marketing Produk Lulur :D

Guna SMTP yer...

Supported
1. Google, Yahoo, Bing.
2. Direct Web (site:"xxx.com") xxx terpulang la yer.
3. Email Address Sender Masking



Blom official launch lagi, maybe malam ini atau besok stay tuned dan follow saya okay tuan2.

Terima Kasih,
Fahman Fadzly

Pergh... Ad jgk software yg aku request ni... hehe Terbaik la.. X smpt nk guna fully software sblm ni dh kuar software baru :)
 

FFadzly

freshman
Joined
Oct 31, 2012
Messages
340
Points
16
hahaha...
ni blom launch bro tgh setting server dan database structure

tapi kire lg 5% la :p
 

FFadzly

freshman
Joined
Oct 31, 2012
Messages
340
Points
16
eits blom launch lg ni...nntikan di thread ini.

broadcast keyword kecantikan dpt 400 list, respond yg beli produk 30 org

mmg menjadi !

dan yg penting targeted leads.
 

FFadzly

freshman
Joined
Oct 31, 2012
Messages
340
Points
16
@bro gewcash:
yg beli cbox omatic dpt free upgrade cbox omatic version v2.0 nanti hehe
kan software ini lain ngan cbox marketing :)

tapi pengguna IM-Tools akan dpt tawaran istimewa pastinya :D
 

FFadzly

freshman
Joined
Oct 31, 2012
Messages
340
Points
16
@bro amirulaslam:
tak perlu ada link url yg kita nak.

search engine dah buat utk kita kan. tools ini akan gunakan google, yahoo & bing utk keyword niche.
dan boleh buat direct search content, cth kita nak search email di web majalah.com

search : emas "site:majalah.com"

dan jeng2 akan search seluruh directory majalah.com yg ada tag atau niche emas :D

mmg powerful tools ni. hehehe
 

FFadzly

freshman
Joined
Oct 31, 2012
Messages
340
Points
16
@bro gewcash :

tak nampak "bisnes spider" saya tadi...yes ada special utk customer yg beli bisnes spider
hehe nnti lepas launch saya PM

:D
 

gewcash

freshman
Joined
Jan 2, 2012
Messages
67
Points
6
@bro gewcash:
yg beli cbox omatic dpt free upgrade cbox omatic version v2.0 nanti hehe
kan software ini lain ngan cbox marketing :)

tapi pengguna IM-Tools akan dpt tawaran istimewa pastinya :D

Ha...ha... dulu sy dah beli Bisnes Spider v1.01 .... harap2 dapat la special discount ...
 

amirulaslam

freshman
Joined
Feb 23, 2012
Messages
1,183
Points
38
@bro amirulaslam:
tak perlu ada link url yg kita nak.

search engine dah buat utk kita kan. tools ini akan gunakan google, yahoo & bing utk keyword niche.
dan boleh buat direct search content, cth kita nak search email di web majalah.com

search : emas "site:majalah.com"

dan jeng2 akan search seluruh directory majalah.com yg ada tag atau niche emas :D

mmg powerful tools ni. hehehe

Nice. Harap2 harga tak mahal. :D
 

FFadzly

freshman
Joined
Oct 31, 2012
Messages
340
Points
16
@bro gewcash:
yes bkn discount tapi pasti bro akan senyum dengan puas :D

@bro amirulaslam:
insyaALLAH harga 1 malaysia :)
 

FFadzly

freshman
Joined
Oct 31, 2012
Messages
340
Points
16
@bro gewcash:
yess negara yg tertera di picture itulah yg skrg ni boleh search.

ada nak negara apa lagi eh ? :D
 

gewcash

freshman
Joined
Jan 2, 2012
Messages
67
Points
6
@bro gewcash:
yess negara yg tertera di picture itulah yg skrg ni boleh search.

ada nak negara apa lagi eh ? :D

Sy cadangkan lagi sekurang2nya 3 negara lagi... India, China, Afrika selatan & klu boleh tambah dengan Russia Fed
sebab negara2 berkenaan memang aktif dalam biz online
 
Top