Others Software Download Produk Laku Keras di ALIEXPRESS!!!

Joined
May 9, 2011
Messages
1,473
Points
36
Kalau anda struggle nak dapatkan produk yang laku keras di Aliexpress..

Ni dia software untuk anda!

Nama software ni ialah Ali Inspector.




Kelebihan software ni membolehkan anda buat kajian menyeluruh produk-produk laku keras dekat AliExpress.


Fungsi utama :

1. Ali Inspector Keyword Generator Tool
membolehkan anda selongkar niche2 yang untung berdasarkan berapa banyak keyword yang anda set.

Demo Aliexpress Research Software :

2. Best Seller Tools
Susah nak cari keyword yang targeted..anda boleh gunakan fungsi ini dimana anda boleh selidik siapa yang jadi best seller dan produk apa yang laku keras dorang jual dekat aliexpress ni ikut kategori.

Demo : How To Use Best Seller Tools In Aliinspector


3.
Keyword Search Tool
Dengan fungsi ini anda cuma perlu masukkan satu keyword untuk niche yang anda minat kemudian software ni akan bagi semua maklumat yang anda nak. Mudah!

Demo : How To Use Aliispector Keyword Search Tools

4. Download Aliexpress Product Info
Kenapa nak kerja susah2 copy pasta satu info dalam tu untuk anda guna..dengan software ni dengan sekali klik jer dah boleh download semua maklumat yang anda perlukan dari produk tersebut. tinggal guna sahaja.


Demo : How To Download AliExpress Product Info Using AliInspector


5. Download Review for Shopify
Untuk anda yang menggunakan platform shopify untuk jualan produk dari aliexpress ni, tool ini sangat berguna untuk anda dapatkan review sedia ada untuk produk yang bakal anda jual ni. Di bawah saya akan tunjukkan satu live study produk yang di ambil dari aliexpress untuk jual di shopify.


Kenapa tak rugi kalau anda dapatkan software ni???

# Software 3-in-1 Jimat Masa -
pendek kata software ni sangat membantu anda untuk jimatkan masa buat kajian produk dan hanya fokus pada pemasaran dan jualan sahaja. Cari dan jual.

# Bayaran Sekali Seumur Hidup - tak payah perlu pening kepala nak bayar tiap2 bulan atau tiap2 tahun macam software lain..sekali bayar jer dah cukup.

# Boleh install dari 3 - 10 pengguna - untuk korang yang ada team, standard license jer dah boleh guna untuk 3 orang. so lagi senang untuk anda yang ada team ni nak buat kerja. Bila ada teamwork semua kerja jadi lagi mudah.

# Percuma Update Seumur Hidup -
dah la bayar sekali seumur hidup, kalau ada update pun dah tak perlu nak risau sebab update memang auto dapat seumur hidup selagi anda guna.

# Jaminan wang dikembalikan ada -
ha! ini paling penting..kalau anda rasa tak berbaloi lepas dapatkan software ni atau anda rasa software ni langsung tak membantu anda dalam kerja-kerja anda..request je refund. Tak banyak tanya terus pulang. Sebab hanya yang betul2 nak manfaatkan software ni jer perlu guna. yang nak main2 tu tak perlu bazir wang pun.

# Latihan turut disediakan -
kalau tak pandai nak guna tutorial..demo semua di sediakan..malah support untuk tengah guna pun diberikan. Tak tahu terus tanya jangan buat tak tahu. Biar malu bertanya jangan malu sebab tak tahu buat langsung!

Untuk yang nak dapatkan software ni.. ha! Ni Bonus-bonus Special yang saya sediakan untuk anda.

1. Software kajian Ebay
2. Software Analisis Feedback customer dekat Ebay
3. dan banyak lagi..tak larat nk tulis semua..



Ok! Jom tengok case study produk ni!

Tarikh : 16/5/2017

Link produk : Magnetic Cable for iPhone and Android Devices – Original Magnetic Phone Cable

Aliexpress : 2.4A Magnetic Cable Micro Usb Data Cable for Apple iPhone 5 5s 6 6s 7 Plus Charging Cable Android for Samsung ZTE Mobile Phone-in Mobile Phone Cables from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group

Harga shopify : $9.99 =RM41.90
Harga Aliexpress : $2.79 =RM11.70

Untung : $7.20 = RM30.20

Kalau anda belum tahu..cable ni dah dijual lebih dari 400000unit di shopify. Cuba kira sendiri.

Kena produk yang betul, tawar pada harga yang betul, pasarkan ditempat yang betul, jual pada orang yang tepat..hasilnya pasti terasa..haha

So,ini masa anda jimatkan masa untuk buat kajian produk laku keras di Aliexpress dengan software Ali Inspector ni..

Dapatkan software aliinspector ni dan claim bonus2 yang saya sediakan untuk anda.
DAPATKAN SEKARANG!


Cara claim bonus :
1. Buat pembelian software disini :
2. Emailkan saya bukti pembelian ke : [email protected]

 
Top