SNAP & WIN

wahaiiiKu

freshman
Joined
Jul 26, 2016
Messages
23
Points
1
Age
32
ako ade satu Campaign bole dptkan wang cuma kalau betol betol lucky...
ade orng minat x.
 

Cuatranti

freshman
Joined
May 19, 2016
Messages
7
Points
1
Age
41
campaign apa ni, memang boleh dapat duit ke?
lobang bagus janganlah malu share, kasi i sikit duit lebih,
baru je boleh belanjar gewe i makan...
 

Konerics

freshman
Joined
Sep 21, 2016
Messages
3
Points
1
Age
31
campaign blh dpt duit? btol ke?
mcm mana nk enroll campaign ni?
ape tnc yg ada?
 

JagungManisbang

freshman
Joined
Sep 23, 2016
Messages
2
Points
1
Age
29
Kalau ada kempen macam ni confirm menipu je ni. Mana buktinya akan dapat hasilnya.
Tak terkenal pun kempen ni, kalau betul dah lama dah semua dah kaya laa.
Tak payah nak propa sangat lah. +Komen+
 

TuliopRare

freshman
Joined
Sep 26, 2016
Messages
2
Points
1
Age
28
campaign apa ni, memang boleh dapat duit ke?
lobang bagus janganlah malu share, kasi i sikit duit lebih,
baru je boleh belanjar gewe i makan...
Tak payah nak berangan lah, entah-entah ni skim cepat kaya.
Bukan boleh belanja makan nanti, kau tu kena makan pasir
nanti sebab tak ada duit nak bayar hutang keliling pinggan gara-gara
kena tipu and percaya sangat dengan skim ni.
 

wan ismail

freshman
Joined
Jul 29, 2016
Messages
10
Points
1
Age
28
Tak payah nak berangan lah, entah-entah ni skim cepat kaya.
Bukan boleh belanja makan nanti, kau tu kena makan pasir
nanti sebab tak ada duit nak bayar hutang keliling pinggan gara-gara
kena tipu and percaya sangat dengan skim ni.
saje masuk , saje jawap . haha jangan kata tu cepat kaya. saje satu peluang untk dpt duit
 

wahaiiiKu

freshman
Joined
Jul 26, 2016
Messages
23
Points
1
Age
32
saje masuk , saje jawap . haha jangan kata tu cepat kaya. saje satu peluang untk dpt duit
yes , macam ni baru kita rakyat malaysia. x semesti smua benda ingat orng tipu. allah will bless the one who care it
 

Jappa

freshman
Joined
Jun 29, 2016
Messages
13
Points
3
Age
19
Kalau ada kempen macam ni confirm menipu je ni. Mana buktinya akan dapat hasilnya.
Tak terkenal pun kempen ni, kalau betul dah lama dah semua dah kaya laa.
Tak payah nak propa sangat lah. +Komen+
contest ni bkn 100% depends luck. Kena pandai jwb quiz jugak.
belum try belum tau...
kempen ni baru, that's why tak famous sgt.
 

Jappa

freshman
Joined
Jun 29, 2016
Messages
13
Points
3
Age
19
Kalau ada kempen macam ni confirm menipu je ni. Mana buktinya akan dapat hasilnya.
Tak terkenal pun kempen ni, kalau betul dah lama dah semua dah kaya laa.
Tak payah nak propa sangat lah. +Komen+
contest ni bkn 100% depends luck. Kena pandai jwb quiz jugak.
belum try belum tau...
kempen ni baru, that's why tak famous sgt.
 
Top