smart RFID untuk ternakan

Koretsu

freshman
Joined
Oct 21, 2017
Messages
52
Points
6
Age
23
maxis dah ada 5g jugak tapi line lembab. tm punya maybe ok lah kot
Yg tu ku rasa bukanlah 5G yg lengkap, 5G bukannya hanya berkaitan dgn perhubungan antara smartphone tapi luas lagi coverage mrk tu, ku hanya tunggu TM utk mendapatkan perkhidmatan yg paling sempurna.
 

Koretsu

freshman
Joined
Oct 21, 2017
Messages
52
Points
6
Age
23
Yup, lagi2 5G tu yg penting dlm satu2 teknologi.. Tu yg boleh buat lancar je.. Ini tm dah launch 5g kt subang.. Later mungkin tmpt lain juga..
https://amanz.my/2019223638/

ku juga ada tengok berita tentang tu, kalau TM tentu mrk boleh bekalkan perkhidmatan tersebut kat seluruh Malaysia tanpa masalah yg byk, mudah utk mrk jadi pertama yg launch 5G di Malaysia.
 

kyotoloves

freshman
Joined
Nov 22, 2019
Messages
58
Points
8
Age
29
tm kan ramai user lepasni makin ramai la pakai tm sebab ada 5g
Tu yg tm yakin nak aim jadi 1st stand alone utk 5g, telco lain tak ada nya.. Org semua pun yakin dgn tm juga sbb dpd zaman dial up dulu kot masih kukuh smpai skrg
 
Top