Teknologi Smart Retail Analytics

yewtff

freshman
Joined
May 23, 2013
Messages
10
Points
1
Ada sesiapa tahu tak pasal Smart Retail Anaytics yg TM tunjuk kt langkawi haritu? Katanya utk selesaikan business untuk mana2 usahawan. Ada sesiapa tahu ke?
 

ahmadalbabxx12

freshman
Joined
Jan 8, 2020
Messages
53
Points
6
Age
26
Ada sesiapa tahu tak pasal Smart Retail Anaytics yg TM tunjuk kt langkawi haritu? Katanya utk selesaikan business untuk mana2 usahawan. Ada sesiapa tahu ke?
ha ni pun saya ada baca tp still tak sure mcm mana benda tu function. kalau tahu, boleh explain tak?
 

hanamarin

freshman
Joined
Jul 22, 2019
Messages
51
Points
6
Age
26
Ada sesiapa tahu tak pasal Smart Retail Anaytics yg TM tunjuk kt langkawi haritu? Katanya utk selesaikan business untuk mana2 usahawan. Ada sesiapa tahu ke?
apps ni tm include kan dalam apps smart city tu
 

Nur Liyana

freshman
Joined
Aug 28, 2017
Messages
40
Points
6
Age
26
Ada sesiapa tahu tak pasal Smart Retail Anaytics yg TM tunjuk kt langkawi haritu? Katanya utk selesaikan business untuk mana2 usahawan. Ada sesiapa tahu ke?
Smart Retail Anaytics blh memudahkan pelancongan pintar dan deliver business success...
 
Top