smart hotel di China

Joined
Nov 22, 2019
Messages
36
Likes
0
Points
6
Age
25
Offline
#1
haritu ada tgk kt youtube pasal hotel kt China ni dia nak jadikan smart hotel sebab 5G.. segala benda di'5G' kan.. sampai takde bellboy ke apa ke, guna AI robot je.. menarik sangattt nihhh hehehe..

 
Joined
Jul 25, 2018
Messages
14
Likes
1
Points
3
Offline
#2
haritu ada tgk kt youtube pasal hotel kt China ni dia nak jadikan smart hotel sebab 5G.. segala benda di'5G' kan.. sampai takde bellboy ke apa ke, guna AI robot je.. menarik sangattt nihhh hehehe..

wow mcm hebat sgt ni... nak tanya semua pekerja termasuk front officer, housekeeper, bellman tu semua diganti dgn robot ke?
 
Joined
Sep 20, 2019
Messages
9
Likes
0
Points
1
Age
24
Offline
#5
haritu ada tgk kt youtube pasal hotel kt China ni dia nak jadikan smart hotel sebab 5G.. segala benda di'5G' kan.. sampai takde bellboy ke apa ke, guna AI robot je.. menarik sangattt nihhh hehehe..

Yang ni kat China ada je, bila nak masuk Malaysia??
 
Joined
Sep 1, 2017
Messages
59
Likes
0
Points
6
Age
24
Offline
#7
wow mcm hebat sgt ni... nak tanya semua pekerja termasuk front officer, housekeeper, bellman tu semua diganti dgn robot ke?
rasanya mcm tu la...pengurus hotel blh control pekerja robot tu scr jarak jauh...mmg senangkan kerja semua org...
 
Joined
Aug 28, 2017
Messages
42
Likes
1
Points
8
Age
29
Offline
#9
rasanya mcm tu la...pengurus hotel blh control pekerja robot tu scr jarak jauh...mmg senangkan kerja semua org...
teknologi dah makin canggih ni...beban kerja semua org dah makin ringan...pengurus hotel blh control pekerja robot dgn pki internet tanpa mengira masa dan tempat...
 
Joined
Jul 25, 2018
Messages
28
Likes
0
Points
1
Offline
#10
teknologi dah makin canggih ni...beban kerja semua org dah makin ringan...pengurus hotel blh control pekerja robot dgn pki internet tanpa mengira masa dan tempat...
kalau pki network 5G, pergerakan robot pekerja hotel akan jadi lbh pantas tak?
 
Joined
Sep 1, 2017
Messages
59
Likes
0
Points
6
Age
24
Offline
#11
kalau pki network 5G, pergerakan robot pekerja hotel akan jadi lbh pantas tak?
pergerakan robot pekerja hotel tu standard...tapi mereka akan terima arahan yg diberi dgn cepat apabila connect dgn network 5G yg kuat mcm TM...
 

nyra

freshman
Joined
Nov 30, 2019
Messages
32
Likes
0
Points
6
Age
24
Offline
#15
haritu ada tgk kt youtube pasal hotel kt China ni dia nak jadikan smart hotel sebab 5G.. segala benda di'5G' kan.. sampai takde bellboy ke apa ke, guna AI robot je.. menarik sangattt nihhh hehehe..

Wow bestnya.. 5G memang sangat membantu kita semua. Kalau Malaysia buat mcm ni memang best laa.. Pakai pulak 5G TM.. uishhh
 

nyra

freshman
Joined
Nov 30, 2019
Messages
32
Likes
0
Points
6
Age
24
Offline
#16
teknologi dah makin canggih ni...beban kerja semua org dah makin ringan...pengurus hotel blh control pekerja robot dgn pki internet tanpa mengira masa dan tempat...
Betul tu.. Sekarang dah macam-macam teknologi yang kita boleh jumpa.. Yang penting 5G network jangan lupa.. Takde 5G network memang tak best laa
 
Joined
Nov 6, 2019
Messages
42
Likes
1
Points
8
Age
24
Offline
#18
haritu ada tgk kt youtube pasal hotel kt China ni dia nak jadikan smart hotel sebab 5G.. segala benda di'5G' kan.. sampai takde bellboy ke apa ke, guna AI robot je.. menarik sangattt nihhh hehehe..
Menariknya. Kalau ada kat Malaysia ni mesti best.. hehehe.. hebat ya 5G ni.. sukanya lahaii.. lagi-lagi 5G TM.. best uiii.. laju
 
Last edited:
Joined
Nov 6, 2019
Messages
42
Likes
1
Points
8
Age
24
Offline
#20
rasanya mcm tu la...pengurus hotel blh control pekerja robot tu scr jarak jauh...mmg senangkan kerja semua org...
Kan semua kerja jadi senang. Takde laa sakit pinggang, kaki, tangan sangat kalau robot membantu. Hebatnya teknologi sekarang.
 
Top