Smart Coaching - Jana USD20 - USD100 setiap bulan!

mohd30

freshman
Joined
Apr 24, 2011
Messages
224
Points
0
bro pyer thread..lama xcontact sy ne..sy dh langgan bro pyer smart ne
 

warray

Newbie
Joined
Feb 5, 2011
Messages
228
Points
0
Thread ni nampak panas nih...tapi TT kurang response kat sini, mungkin sibok layan PM..stratergy TT byk pakai PM ye nak explain pasal coaching ni.
Minta TT PM sy ble..curious skit la pasal TT x bagi clue langsung kat sini. Sebab tu inbox cepat penuh bro, nanti kena tangkap VA sorang jadi pembantu.
 

blankoguy85

Newbie
Joined
Jul 29, 2011
Messages
1,953
Points
36
adehh..manerr nie...
coaching tak start lagikk..

dh bulann braper dh nie..
TT owhhhhh TT oiiii...
response lerrr..

sonyappp jo...
 

NewbieUpgrade

Newbie
Joined
May 27, 2011
Messages
129
Points
0

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
rasanya dia mention yg dah bayar tu suh semak email.. (agaknye la..) hehe.. :)
 

blankoguy85

Newbie
Joined
Jul 29, 2011
Messages
1,953
Points
36
saya sangat sibuk 2-3 minggu lepas :) maaf sebab jarang tgk thread ni. nti sy follow up yang berminat. thanks

saya dh reply kt email..
rasanya tak dpt follow kot..

TT pun BZ jerr ha..
ha...saya punyer SEO..camnerr??

tak nmpak perubahan pun..
harap dapatlarr bg penerangan yea..
 

yeioajeljoaa

freshman
Joined
Mar 9, 2012
Messages
0
Points
0
he he he..
iyer tak yea gak ek..
song3.jpg

song2.jpg

h11-1.jpg

sekadar pencerahan jerr..
wokehhh..
 
Last edited:

mohd30

freshman
Joined
Apr 24, 2011
Messages
224
Points
0
sbar ye suma..TT sibuk tu..sy pham.dia student mcm sy..huhu
 
Top