Smart Coaching - Jana USD20 - USD100 setiap bulan!

blankoguy85

Newbie
Joined
Jul 29, 2011
Messages
1,953
Points
36
Dari bulan 3 TT tak sign in dalam forum ini..rasanya ada masalah bukan dia nak scam..

takder larr..sebelum TT nk out dolu..
dier ader refund duit aku..

katanyer nk sambung belajar..
sbb tu dh lama tak masukk..

utk info semua larr yea..
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
Adalah kesulitan tuh...doakan dia ok....esok timbullah dia
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
takder larr..sebelum TT nk out dolu..
dier ader refund duit aku..

katanyer nk sambung belajar..
sbb tu dh lama tak masukk..

utk info semua larr yea..

Haa, tu dia study betul kot..
mcm sy dulu, sem 5 je terus nekad OFF IM..
tu yg menghilang selama 3 tahun.. :D

3 tahun tu, lama woo.. konfem ramai yg kata sy scam.. :))
last2 skg masuk balik semakkan WC. :">

Jika dia Fokus study mcm sy dulu, mungkin betul la tu, nekad habis xmo online or business online dah.
Just blaja-blaja & blaja.... dalam masa yg sama, ngorat awek kolej / U.. :))
 
Top