Sistem Point & Level

Apakah pandangan anda mengenai sistem point & level di WC?

  • OK! Bagus!

    Votes: 53 77.9%
  • KO! Cam tak best je!

    Votes: 8 11.8%
  • Tak kisah la...

    Votes: 7 10.3%

  • Total voters
    68

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
mobile theme hilang ke bro shuth?
sy gune iphone xmasuk mobile theme plak..
 

shuth

Senior
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,936
Points
48

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
tapi ade yg pelik jugak, dari dulu lg, bila reply or post guna mobile, siggy xde.. :(
atau ada yg sy xsetting??
 

zulduitinternet

freshman
Joined
Nov 6, 2009
Messages
264
Points
0

hazim799

freshman
Joined
Oct 3, 2010
Messages
222
Points
0
dah vote...
 

szahiran

freshman
Joined
Oct 20, 2008
Messages
64
Points
6
Age
46
satu perubahan inovatif ke era alaf baru, teruskan usaha ini. saya tetapkan menyokong demi menjadikan wangyber forum ini lebih mantap dan menjadikan penuh dengan pakej sumber imlu rujukkan bagi newbie
 

NasirBP

freshman
Joined
Jun 23, 2010
Messages
1,186
Points
0
dh lama x masuk wc .. skrg dah ada star la .. best2 ..:D
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
otai2 lama semua turun padang balik ni.. best2.. kena tambah sesuatu lg ni admin,
baru la semua turun padang.. :p
 
Top