Teknologi sistem paparan head up gergasi

nirachan

junior
Joined
Sep 11, 2013
Messages
84
Points
8
Bgi aku line yg lgi menyiputttt maxis dgan umobile. Wei hambar gila line dia. Lagi nak sibuk2 dgn 5G, sibuk nak gabung sana sini. Tm tu punya elok tak nak pulak gabung dgn dia hahahaha
hahahaha! wei guling2 gelak ni menyiputtttt dia bagi setepek haha! dorang ingat bleh dpt line cun kalau combine jadi meletop kebabom bom bom, tgk lah cemane nanti mhaha
 

merriebrownie

junior
Joined
Jun 11, 2013
Messages
50
Points
8
Sebenarnya, apa kita ada hanya sensor kat perodua tu, semasa moto atau kereta terdekat, sensor kan bunyi kan, tak berbeza byk
Itu sensor bunyi biasa je..mana2 kereta pun ada sensor tu..mcm reverse parking punya sensor kan..tapi ni 5g kdg2 langkau Batasan atau pemikiran kite, mungkin lain dpd yg lain so yup just wait n see laa..
 

merriebrownie

junior
Joined
Jun 11, 2013
Messages
50
Points
8
hahahaha! wei guling2 gelak ni menyiputtttt dia bagi setepek haha! dorang ingat bleh dpt line cun kalau combine jadi meletop kebabom bom bom, tgk lah cemane nanti mhaha
Aku pun gelak wei, menyiput guna bila nk buat kuih siput je ini bleh pula dia guna utk internet haha..baik gabung dgn tm, elok dah infra ada, ada sebab nak buat 5g gitu..
 

anne112

freshman
Joined
Aug 31, 2011
Messages
66
Points
6
Cpt dan stabil merupakan sgt penting bagi 5G, sbb 5G mesti connect dgn kapal terbang atau auto pilot kat kereta tu
Syok gak tu. Mmg mudahkan semua org la. Lagi2 bab medical. Mmg perlu sgt teknologi mcm ni
 

anne112

freshman
Joined
Aug 31, 2011
Messages
66
Points
6
Aku pun gelak wei, menyiput guna bila nk buat kuih siput je ini bleh pula dia guna utk internet haha..baik gabung dgn tm, elok dah infra ada, ada sebab nak buat 5g gitu..
Apa susah, tm buat je sendiri, telco lain x payah. Dah kalau susah sgt, infra pun nak install bukan sekejap, bazir masa dah. Baik buat benda yg diorg lebih tahu
 
Top