Sistem best sangat nak dapatkan likes percuma

slare04

Newbie
Joined
Oct 28, 2012
Messages
73
Points
0
saya tahu nak dapatkan likers agak susah. kalau ada pun kita kena bayar kan?katakan rm70 per 1000 likes. bg yg biz kecik2 atau utk hobi parah juga. skang ambo baru jumpa fb likes exchange yang mana kerja korang kena likes kan fanpage orang lain dan akau akan diberi point yg mana point ni akan ditolak 9 point setiap kali orang plak like page korang. fair kan?

semakin banyak korang like page orang, semakin banyak poin dan semakin banyak orang lain akan like page korang. saya dah buat, sehari boleh la sambil2 kerja depan pc boleh dapat 150 likes sehari..berbaloi baloi

kat luar sana memang banyak yg tawarkan benda yg sama spt asiacube dan addmefast. sy dah join kedua2 dan dapati like4like someway better. interface nak pilih fp bukan satu2 (macam asiacube), poin lagi banyak ([email protected] poin setiap kilik). asiacube hanya mula2 9, lepas tu hanya1 poin sahaja. bonus poin senang nak dapat dsbnya.

ni address dia :http://www.like4like.org/?ref=ROSLAN

ada nama saya hujung tu sebab ada sistem referal. dpt la tambahan poin introducer sikit..he he

 
Top