[Sifoo Amazon] Kod Kupon DISKAUN Khas Buat Forumer WC! (RM20 OFF)

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16

Tawaran Kod KUPON Diskaun (RM20 OFF)
Khas Buat Semua Forumer WC Sahaja..!!bundle.pngDari Meja: Asyraf Aziz
Tarikh: 16 Januari 2013

Lokasi: www.SifooAmazon.com
Status: OPENED


Assalamualaikum WBT & salam sejahtera buat semua forumer WC!

Alhamdulillah... pada 1 Januari 2013 baru-baru ini, iaitu bersamaan dengan hari Selasa, saya telah pun melancarkan sebuah lagi produk digital 'sulung' bagi tahun baru 2013 di dalam niche terbaru iaitu Amazon. Tajuk ataupun nama produk yang dimaksudkan adalah Sifoo Amazon.

Secara ringkasnya thread ini saya buka bukan sebab nak cerita panjang lebar tentang segala apa yang terkandung di dalam pakej lengkap video tutorial Sifoo Amazon ini.

Adalah tidak masuk akal dan ianya hanya akan 'membuang masa' saya dan tuan puan semua sahaja, memandangkan anda boleh terus ke web jualan produk ini melalui link diatas dan membaca sendiri details lengkap berkenaan kesemua modul tutorial yang terdapat di dalam Sifoo Amazon ini hingga selesai.


Jadi, Apa Tujuannya..??


Mudah, saya hanya ingin membuka peluang kepada semua forumer WC yang masih belum serta berminat untuk mendapatkan keseluruhan pakej tutorial Sifoo Amazon ini dengan tawaran pembelian dengan menggunakan KOD KUPON diskaun khas bernilai RM20 OFF yang akan saya berikan dibawah nanti.

Maksud RM20 OFF bukanlah bermaksud harganya dijual pada nilai RM20, tetapi dengan menggunakan kod kupon diskaun ini anda LAYAK untuk menolak harga asal yang tertera di web jualan Sifoo Amazon saat ini dengan jumlah diskaun/potongan RM20 tersebut.


Sebabnya? Mengapa? Kenapa?


Sejak saya mula 'kenal' dunia perniagaan internet dari tahun 2008 dulu sehinggalah saya jumpa lubuk ILMU di forum WangCyber (WC) ini pada November 2009, cukuplah kalau saya cakap yang saya dah banyak 'terhutang budi' dengan manfaat dari kewujudan forum WC ini. Jadi, anda boleh anggap apa yang saya berikan ini sebagai 'balasan' jasa semula kepada forum WC ini :)

Baiklah, tanpa membuang masa anda boleh copy paste KOD KUPON diskaun dibawah ini:


#CODESIFOOWC2013========================
Syarat-syarat WAJIB!
========================

1) Anda MESTILAH salah seorang forumer (members) di dalam forum WC ini.
2) Pembelian dengan menggunakan kod kupon diskaun diatas hanya SAH kepada forumer WC sahaja.
3) Pembelian dilakukan secara terus di web jualan Sifoo Amazon: www.SifooAmazon.com (dari link affiliate tidak dibenarkan)*
4) Tiada tarikh luput penggunaan kod diatas selagi mana thread ini dan laman web Sifoo Amazon masih wujud.
5) Dilarang menyebarkan kod kupon diatas kepada pihak luar kecuali kepada forumer WC sahaja.
6) Sila sertakan/isikan bersama NICKNAME anda di forum WC bersama kod kupon diatas pada borang tempahan.

7) Syarat dan terma penggunaan kod kupon diskaun ini boleh berubah (atau ditutup tawarannya) dari masa ke semasa tanpa sebarang notis awal atau rasmi daripada pihak saya sendiri.


Sebarang pertanyaan atau persoalan lanjut, anda boleh terus reply pada thread ini pada ruangan komen di bawah. Saya merupakan seorang usahawan internet sepenuh masa dari tahun 2010 lagi, jadi tak perlu risau tentang komen/pertanyaan/persoalan anda tidak berjawab sebab saya memang sentiasa 'bekerja' di depan lappy setiap hari :)


* Bagi syarat nombor #3 diatas, saya akan berikan pengecualian kepada mereka yang melakukan pembelian dari link affiliate mana-mana agen yang mempromosikan produk Sifoo Amazon ini di dalam forum WC ini sahaja.

Saya tahu, siapa agen affiliate yang sedang mempromosikan produk ini menggunakan thread dan juga iklan banner dalam forum ini saat ini, memandangkan penyertaan program affiliate hanya dibuka kepada semua pembeli sahaja.


Jadi tak perlulah cuba-cuba atau terlintas di minda untuk lakukan sebarang penipuan ya? ;)Demi Kejayaan Bersama,

asyrafaziz.jpg


PS.
Kalau rasa bermanfaat buat rakan-rakan yang lain, sila sebarkan. Kalau rasa tak ada maknanya, duduk diam-diam dan sila sambung buat kerja anda semula..
 
Last edited:

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
472
Points
16
- Reserved for FAQs -​
 
Last edited:
Top