Siapakah Otai IM Malaysia Yang Pernah Anda Jumpa ?

kakeru

Newbie
Joined
Apr 27, 2008
Messages
204
Points
16
jomtraining ke jomseminar? Masa bila kita berborak yer? Masa abis seminar kat pintu masuk hotel tu ker?

Eh, silap lak tulis tu. JomSeminar la Alang, yg sembang kat depan entrance hotel tu.
Tak ingat aa..huhu..
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,833
Points
48
Age
34
Saya pernah jumpa orang yang jumpa saya;
Semua yang jumpa saya adalah otai, kerana daripada mereka
saya mempelajari sesuatu.....
Luqman << Xifu wordpress saya
Nash <<- nama glemer nashriq kat utp
Syahrul Fahmy << kita jumpa kat penang ek ? huhu, tak berapa cam, biasanya bila jumpa, lagi hensem daripada avatar
Azuan << admin Aku Seorang Blogger
Hazwan << aperantis Edmund Loh
Fathi << Xifu blogspot saya
Jamal << ajar saya pasal minisite
Razif << ajar saya mengenai siggy marketing
Zamri N << ajar saya asas marketing
Saifulsham << ajar saya mengenali IM
dan sangat ramai lagi...
Yang chatting ngan saya pun, sifu saya juga.

PS : kalau siapa2 sudi jadi xifu saya, mai lah add YM saya : rajakamil023

Terima kasih kerana sudi baca post saya ni.
 
Last edited:

aktechpage.com

freshman
Joined
Jul 4, 2009
Messages
676
Points
18
Siapakah Otai IM Malaysia Yang Pernah Anda Jumpa ?

Jawapan : Alang

p.s: Dah lama nak jumpa, tapi baru hari ni dapat jumpa.. :)
Heheheeh....samalah kite...
Jumpa masa Gathering IM Kelate kelmarin (29/11/2009)
Tak sangka dapat jugak berjumpa dan berbual2 dengan saudara Alang yg memang peramah n friendly sesangat2...

Seran, demo hok mano 1 ekk?? Kawe x perasan la plak.
 

mnashriq

freshman
Joined
May 20, 2009
Messages
190
Points
0
Saya pernah jumpa orang yang jumpa saya;
Semua yang jumpa saya adalah otai, kerana daripada mereka
saya mempelajari sesuatu.....
Luqman << Xifu wordpress saya
Nash <<- nama glemer nashriq kat utp
Syahrul Fahmy << kita jumpa kat penang ek ? huhu, tak berapa cam, biasanya bila jumpa, lagi hensem daripada avatar
Azuan << admin Aku Seorang Blogger
Hazwan << aperantis Edmund Loh
Fathi << Xifu blogspot saya
Jamal << ajar saya pasal minisite
Razif << ajar saya mengenai siggy marketing
Zamri N << ajar saya asas marketing
Saifulsham << ajar saya mengenali IM
dan sangat ramai lagi...
Yang chatting ngan saya pun, sifu saya juga.

PS : kalau siapa2 sudi jadi xifu saya, mai lah add YM saya : rajakamil023

Terima kasih kerana sudi baca post saya ni.
Still humble sifu kita ni~ :rolleyes:
 

Faizal Ehsan

Newbie
Joined
Dec 10, 2008
Messages
61
Points
6
Semenjak 2006 saya pernah jumpa otai-otai IM seperti berikut:

Irfan Khairi
Smartzul
Sabri & Syazwan
Shuth
Kidino
Gobala Krishnan
Sunny Tan
Tazilan
Irwan Dahnil
Catzer
Bitol & Najmi
Zaki Yusof

Dan ada beberapa lagi yang mungkin saya tak perasan kerana waktu
itu mungkin mereka masih baru, tapi sekarang mungkin dah otai. Otai
Senyap haha.. Kebanyakannya saya jumpa waktu kursus je..

Ada yang penah saya bersalam, bersembang, bergambar, berkursus,
berautograf dan ber aper lagi eh..? Tapi bukan itu yang penting tetapi
yang penting ialah apa yang kita dapat dari mereka. Dapat ilmu,
termotivasi untuk melakukan apa yang telah mereka ajar dan kalau
beruntung dapat berkawan dgn mereka.

Belum jumpa lagi tapi nak jumpa ialah seperti Zamri Nanyan, Patric
Chan, Noorizam, Alang dan banyak lagi..

Cemana nak jumpa depa ni?
Caranya pergi aje la kursus-kursus yang mereka tawarkan tu, kalau
ada la.. :)
saya jumpa dr. Irfan khairi, shuth. satu lagi dr. Azman ching.. eh, masuk senarai ka? ;)
 

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
Tak pernah jumpa seorang pun hanya berjumpa jutawan melayu iaitu jutawan smart naco hairudin abdullah sampai sekarang keep in touch.

Tak lupa jumpa lebih lima kali jutawan melayu RM1juta sebulan Amir Hassan Jutawan swisscash melayu pertama juga merangkap pioneer swisscash malaysia. Dan juga beberapa orang melayu yang dah capai income lebih RM500 000 dalam Swisscash.
 
Last edited:

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,833
Points
48
Age
34
Patric Chan
Edmund Loh
Elle
Raja Rosli (jutawan saham,bskl (online) /properties/thinkers dan yang paling best, beliau adalah bapa saya :D)
 

lanchini

Newbie
Joined
Feb 12, 2009
Messages
307
Points
18
Sy blom ada pengalaman jumpa Otai atau IM mana-mana lagi secara live..
Tapi teringin sangat nak jumpa ngan Dr. Irfan Khairi, sebab kejayaan diala yang menyebabkan sy rasa nak join gak bidang IM ni. Kalaula WC ada gathering, InsyaAllah mesti nak join gak.
 

amirulmukmin

Newbie
Joined
Nov 30, 2009
Messages
703
Points
0
Age
30
tak penah jumpe ng memane otai lagi...
xder bajet nak g kursu otai2 nih
tp nak sangat2 jumpe otai2 nih
lg2 Ammar Zahar
 
Top