Siapakah anda?

Berapakah usia anda


  • Total voters
    1,336

HafizM

Senior
Joined
Jun 25, 2015
Messages
311
Points
28
Age
46
Nama penuh : Hafiz M.
Umur : 41.
Jantina: Lelaki.
Status : Berkahwin.
Pekerjaan : Oil & Gas.
Berapa tahun involve dlm bisnes internet : Kurang setahun.
Lokasi : Sarawak.
Laman web : JanganSusahHati
Gambar terkini : Camera shy.
 

sharb

freshman
Joined
Nov 26, 2015
Messages
4
Points
1
Nama penuh : Shahrul Nizam
Umur : 35
Jantina : Lelaki
Status : Kahwin
Pekerjaan : Usahawan
Berapa tahun involve dlm bisnes internet : 5 Tahun tapi tak aktif
Lokasi :Johor Bahru
Laman web : my-onexox dot com (takleh post pulak sebab baby lagi..user id WC yg lama dah expired..huhu)
Gambar terkini : Wajib +Peace+
 

Luke Pereira

freshman
Joined
Nov 26, 2015
Messages
1
Points
1
Age
38
Admin! I don't know how to delete my account.
Anyway, please remove my accout ASAP :(
 
Last edited:

ikanum

freshman
Joined
Feb 19, 2016
Messages
5
Points
3
Age
34
Nama penuh :Atiqah Hanum bt HArun
Umur : 29
Jantina Perempuan
Status : Berkahwin
Pekerjaan : Keje gomen
Berapa tahun involve dlm bisnes internet : 2 tahun
Lokasi : Selangor
Laman web : atiqahhanumharun.blogspot.com
 

izani

freshman
Joined
Feb 21, 2016
Messages
1
Points
1
Nama penuh : Nor Izani Midon
Umur : 34 tahun
Jantina : perempuan
Status : berkahwin ( 4 orang cahaya mata )
Pekerjaan : Saya pengedar sah untuk gula sihat @ gula tanpa kalori iaitu pemanis semulajadi stevia ,Royal Sweetener Stevia di Malaysia
Berapa tahun involve dlm bisnes internet : 2 tahun
Lokasi : Sungai Petani Kedah
Laman web : Nor Izani Midon
 

mrlelakiperkasa

freshman
Joined
Jul 27, 2009
Messages
35
Points
1

mkjohari

freshman
Joined
Apr 14, 2016
Messages
5
Points
1
Maaf saya harap akaun saya ini boleh didelete. Antara sebab ialah
1) Forum yang semakin suram dan sunyi termasuk tiada response daripada moderator, anta msg senyap, anta report pn senyap -_-
2) orang selepas saya melakukan personification, obviously copy sebiji biodata drpd biodata saya

Antara yang ketara ditiru
-tetibe boleh vss jgk, dia tau ke vss tu ape?
-bilangan anak pn nak sama? Optional kot xkan nk salin sebijik2
-tgk nama kau pun dah tau datang dari mana ,macam mana boleh sama dari rawang, aduhla

Tolong ye delete akaun ni admin
 
Last edited:

hexagold

Newbie
Joined
Jun 2, 2007
Messages
372
Points
16
Nama penuh :Setria Hariadi
Umur : 38 tahun
Jantina : Lelaki
Status : Berkahwin, anak 2
Pekerjaan : VSS sekarang online marketer sepenuh masa
Berapa tahun involve dlm bisnes internet :8 tahun
Lokasi : Rawang, Selangor dan negeri2 yang berjiran.
Laman web : Internet | Blogging|Way Of Life - Jurnal seorang usahawan internet
Gambar terkini : Wajib
 

Hanapi

freshman
Joined
May 5, 2016
Messages
5
Points
3
Age
52
Cuma untuk mengenali ahli wangcyber dengan lebih dekat, jadi saya mewujudkan thread dan poll ini. Apa yang perlu anda buat ialah, vote pada poll yang disediakan supaya kita dapat mengetahui purata umur ahli di sini dan seterus tuliskan serba sedikit mengenai diri anda mengikut format ini

Nama penuh : Hanapi bin Mohamad Yusof
Umur : 47
Jantina Lelaki
Status : Berkahwin
Pekerjaan : Usahawan
Berapa tahun involve dlm bisnes internet : 2
Lokasi : Selangor
Laman web : Belajar buat duit secara Online dengan ToneExcel
Gambar terkini : Wajib

Walaupun saya tahu sudah ada thread untuk memperkenalkan diri, tetapi masih ramai ahli2 (terutamanya yg lama) tidak memperkenal diri di sana. Jadi, thread ini bukan untuk ahli baru sahaja, tetapi untuk semua ahli supaya kita kenal lebih dekat siapa diri kita yang sebenar di sebalik nickname dan avatar yang berbagai-bagai
 

alamniaga

Senior
Joined
May 4, 2009
Messages
674
Points
18
Untuk makluman, saya ni dah lama tinggal forum...hampir 10 tahun saya tak bergiat dalam forum ni... kalo biasa dengar saya ni dulu sangat aktif dalam group ni dengan nama alamniaga..dulu jual VCC, tapi bila dh VCC kena ban kat paypal saya mula berhenti jual... walau bagaimana pun saya perkenalkan diri sekali lagi memandangkan lama sangat orang tak kenal...

Nama penuh : Hairi Ahmad
Umur : 31 tahun
Jantina : Angry bird
Status : Berpunya anak 2 (Still Maintain)
Pekerjaan : Kakitangan kerajaan
Berapa tahun involve dlm bisnes internet : 2 tahun, off 8 tahun, start balik baru 1 tahun.
Lokasi : Dulu Kelantan, sekarang Ipoh, Perak.
Laman web : D' Azza Collection | “Memahami Citarasa Anda”
Gambar terkini : Wajib
 

Attachments

  • 199541_105039516247094_8206028_n.jpg
    199541_105039516247094_8206028_n.jpg
    18.3 KB · Views: 522

kecik_007

Senior
Joined
Mar 29, 2009
Messages
4,714
Points
38
Age
41
Untuk makluman, saya ni dah lama tinggal forum...hampir 10 tahun saya tak bergiat dalam forum ni... kalo biasa dengar saya ni dulu sangat aktif dalam group ni dengan nama alamniaga..dulu jual VCC, tapi bila dh VCC kena ban kat paypal saya mula berhenti jual... walau bagaimana pun saya perkenalkan diri sekali lagi memandangkan lama sangat orang tak kenal...

Nama penuh : Hairi Ahmad
Umur : 31 tahun
Jantina : Angry bird
Status : Berpunya anak 2 (Still Maintain)
Pekerjaan : Kakitangan kerajaan
Berapa tahun involve dlm bisnes internet : 2 tahun, off 8 tahun, start balik baru 1 tahun.
Lokasi : Dulu Kelantan, sekarang Ipoh, Perak.
Laman web : D' Azza Collection | “Memahami Citarasa Anda”
Gambar terkini : Wajib

Selamat aktif kembali bro..WC ni sudah lama sunyi sepi..harap dapat meriahkan semula forum ini dengan ilmu yang bermanfaat
 

fadfunky

freshman
Joined
Jun 23, 2016
Messages
31
Points
8
Age
29
Nama penuh : Mohd Firdaus Bin Abd Hamid
Umur : 24 pada tahun 2016
Jantina : Lelaki
Status : Bujang
Pekerjaan : Pelajar
Berapa tahun involve dlm bisnes internet : 1 tahun dalam private server RYL2 (untung tak banyak, tutup kedai dan tgh cari bisnis lain)
Lokasi : Johor
Laman web : sudah tiada, (tidak bayar sewa hosting)
Gambar terkini : nanti saya upload skrg takda
 
Top