Siapakah anda?

Berapakah usia anda


  • Total voters
    1,327
Joined
Aug 20, 2014
Messages
7
Likes
0
Points
0
Offline
Nama penuh : Zulfaqar Abdul Jalil
Umur : 23 Tahun
Jantina : Lelaki
Status : Single, Bujang
Pekerjaan : Graphic Designer / Startup Enterprenuer
Berapa tahun involve dlm bisnes internet : 3 Tahun
Lokasi : Tg Malim, Batu Caves, Setapak
Laman web : qjartsnetwork [ dot ] com
Gambar terkini : N/A
 
Joined
Jan 4, 2015
Messages
2
Likes
0
Points
0
Offline
Nama penuh :azam omar
Umur :34
Jantina lelaki
Status :kahwin
Pekerjaan :kerja sendiri
Berapa tahun involve dlm bisnes internet :baru 2 tahun
Lokasi :jb
Laman web : err... dlm proses.. akan letak link lepas saya buat 15 post.
Gambar terkini : nanti saya post :p
 
Joined
Jan 6, 2015
Messages
4
Likes
0
Points
1
Offline
Assalamualaikum & Salam Perkenalan....

Nama : Nushaimin Basharudin
Umur : 40 Tahun
Jantina : Lelaki
Status : Kahwin
Pekerjaan : Penolong Jurutera
Berapa tahun involve dlm bisnes internet : Baru mula melangkah
Lokasi : Tanjung Malim/Rawang
Laman web : WIP (Work in progress)
 
Joined
Dec 22, 2014
Messages
87
Likes
0
Points
6
Offline
Joined
Apr 5, 2015
Messages
13
Likes
0
Points
0
Offline
Assalamualaikum & Salam Perkenalan....

Nama : Tera Java
Umur : 26 Tahun
Jantina : Lelaki
Status : Bujang
Pekerjaan : Penulis Blog
Berapa tahun involve dlm bisnes internet : Baru mula melangkah
Lokasi : Kuala Lumpur
Laman web : terajava.blogspot.com
 
Joined
Jan 13, 2008
Messages
32
Likes
0
Points
6
Offline
Nama penuh : AMIR MOHAMAD
Umur : 32 Tahun
Jantina : Lelaki
Status : MARRIED
Pekerjaan : CONSTRUCTION
Berapa tahun involve dlm bisnes internet : BARU NAK START INTAI PELUANG SEMULA SETELAH SUDAH LAMA MENGHILANG
Lokasi : Kuantan, Pahang
 
Joined
May 11, 2008
Messages
2,472
Likes
0
Points
38
Offline
Nama penuh : Mohd Firdaus Md Noor ( Mamatpenang WC)

Umur : 31 tahun (Rahsia)

Jantina : Lelaki

Status : Bujang ( tengah cari)

Pekerjaan : Kerja kerajaan ( tengah usaha biz kalau dah over RM1juta simpanan saya buat fulltime biz)

Berapa tahun involve dlm bisnes internet : Rahsia

Lokasi : Penang

Web : http://www.rahsiafirdaus.com/
 
Joined
Dec 22, 2014
Messages
10
Likes
1
Points
3
Offline
Nama penuh : Abdullah
Umur : 46
Jantina : Lelaki
Status : Kahwin
Pekerjaan : Usahawan
Berapa tahun involve dlm bisnes internet : 1 Tahun tapi tak aktif
Lokasi :Brunei
Laman web : (sekurang-kurangnya satu) Tak ada
Gambar terkini : Wajib +Peace+
 
Joined
Jun 25, 2015
Messages
301
Likes
50
Points
28
Age
44
Offline
Nama penuh : Hafiz M.
Umur : 41.
Jantina: Lelaki.
Status : Berkahwin.
Pekerjaan : Oil & Gas.
Berapa tahun involve dlm bisnes internet : Kurang setahun.
Lokasi : Sarawak.
Laman web : JanganSusahHati
Gambar terkini : Camera shy.
 

sharb

freshman
Joined
Nov 26, 2015
Messages
4
Likes
0
Points
1
Offline
Nama penuh : Shahrul Nizam
Umur : 35
Jantina : Lelaki
Status : Kahwin
Pekerjaan : Usahawan
Berapa tahun involve dlm bisnes internet : 5 Tahun tapi tak aktif
Lokasi :Johor Bahru
Laman web : my-onexox dot com (takleh post pulak sebab baby lagi..user id WC yg lama dah expired..huhu)
Gambar terkini : Wajib +Peace+
 
Joined
Nov 26, 2015
Messages
1
Likes
0
Points
1
Age
36
Offline
Admin! I don't know how to delete my account.
Anyway, please remove my accout ASAP :(
 
Last edited:

izani

freshman
Joined
Feb 21, 2016
Messages
1
Likes
0
Points
1
Offline
Nama penuh : Nor Izani Midon
Umur : 34 tahun
Jantina : perempuan
Status : berkahwin ( 4 orang cahaya mata )
Pekerjaan : Saya pengedar sah untuk gula sihat @ gula tanpa kalori iaitu pemanis semulajadi stevia ,Royal Sweetener Stevia di Malaysia
Berapa tahun involve dlm bisnes internet : 2 tahun
Lokasi : Sungai Petani Kedah
Laman web : Nor Izani Midon
 
Joined
Apr 14, 2016
Messages
4
Likes
0
Points
1
Offline
Maaf saya harap akaun saya ini boleh didelete. Antara sebab ialah
1) Forum yang semakin suram dan sunyi termasuk tiada response daripada moderator, anta msg senyap, anta report pn senyap -_-
2) orang selepas saya melakukan personification, obviously copy sebiji biodata drpd biodata saya

Antara yang ketara ditiru
-tetibe boleh vss jgk, dia tau ke vss tu ape?
-bilangan anak pn nak sama? Optional kot xkan nk salin sebijik2
-tgk nama kau pun dah tau datang dari mana ,macam mana boleh sama dari rawang, aduhla

Tolong ye delete akaun ni admin
 
Last edited:

Hanapi

freshman
Joined
May 5, 2016
Messages
5
Likes
1
Points
3
Age
50
Offline
Cuma untuk mengenali ahli wangcyber dengan lebih dekat, jadi saya mewujudkan thread dan poll ini. Apa yang perlu anda buat ialah, vote pada poll yang disediakan supaya kita dapat mengetahui purata umur ahli di sini dan seterus tuliskan serba sedikit mengenai diri anda mengikut format ini

Nama penuh : Hanapi bin Mohamad Yusof
Umur : 47
Jantina Lelaki
Status : Berkahwin
Pekerjaan : Usahawan
Berapa tahun involve dlm bisnes internet : 2
Lokasi : Selangor
Laman web : Belajar buat duit secara Online dengan ToneExcel
Gambar terkini : Wajib

Walaupun saya tahu sudah ada thread untuk memperkenalkan diri, tetapi masih ramai ahli2 (terutamanya yg lama) tidak memperkenal diri di sana. Jadi, thread ini bukan untuk ahli baru sahaja, tetapi untuk semua ahli supaya kita kenal lebih dekat siapa diri kita yang sebenar di sebalik nickname dan avatar yang berbagai-bagai
 
Top