Siapa2 tahu camne nak contact Yahoo ! ?

primhuman

Senior
Joined
Mar 22, 2010
Messages
273
Points
0
Salam aku nak tanya ada sape2 tahu camne nak contact yahoo help ? Main blog mak aku kena hack. Reply ASAP pls. Urgent. Ni sebab orang yang hack tu buruk kan nama mak aku kaw kaw. Nangis2 mak aku kat rumah tu, aku jauh tak dapat tolong. So sape2 pls aku nak contact yahoo secepat mungkin, Thanks
 

laser

Newbie
Joined
Apr 2, 2010
Messages
2,031
Points
38
apa address blog tu bro??

kenapa nak contact yahoo? blog tu under yahoo ke?
 

alfatihstudio

Newbie
Joined
Jun 28, 2009
Messages
1,125
Points
38
Salam aku nak tanya ada sape2 tahu camne nak contact yahoo help ? Main blog mak aku kena hack. Reply ASAP pls. Urgent. Ni sebab orang yang hack tu buruk kan nama mak aku kaw kaw. Nangis2 mak aku kat rumah tu, aku jauh tak dapat tolong. So sape2 pls aku nak contact yahoo secepat mungkin, Thanks

emel ke kene hack?
awak masuk kat yahoo mail, klik forgot password...
pastu jawab security question,
pastu masukkan password baru.

then cek kat account ada x emel lain yang di add ke account tu. kalau ada padam.

kemudian tukar security question...

cadangan saya, apa-apa akaun macam paypal dan lain2 yang guna yahoo, tukar guna gmail. sebab yahoo tak selamat.

saya dah tukar security uestion still dia bleh hack dan security question tu kembali kepada yang mula-mula, bukan yang baru create...
 

primhuman

Senior
Joined
Mar 22, 2010
Messages
273
Points
0
emel ke kene hack?
awak masuk kat yahoo mail, klik forgot password...
pastu jawab security question,
pastu masukkan password baru.

then cek kat account ada x emel lain yang di add ke account tu. kalau ada padam.

kemudian tukar security question...

cadangan saya, apa-apa akaun macam paypal dan lain2 yang guna yahoo, tukar guna gmail. sebab yahoo tak selamat.

saya dah tukar security uestion still dia bleh hack dan security question tu kembali kepada yang mula-mula, bukan yang baru create...


Okay saya cuba buat camni . Terima kasih banyak2.
 

faezil

Newbie
Joined
Oct 2, 2007
Messages
7,061
Points
38
Sabar je la bro.... dari jauh ko kena tenangkan mak ko... adat la dunia berlaman web, khususnya laman web komersil.. pendengki mmg ramai
 
Top