Siapa tahu plugin apa web ni guna?

Joined
Dec 7, 2010
Messages
56
Likes
3
Points
8
Offline
#1
Salam warga wc...saya nak membangun kan satu lagi website berasaskan jobs search engine.. banyak scipt yang saya jumpa tapi lebih minat dengan web ni my.jawatankini.com ni.. saya semak,web ni guna wordpress sahaja.. tapi tak tahu plugin apa yang diorang guna.

Cara plugin web tu berfungsi sangat terperinci... search sahaja keyword kerja dan letak lokasi maka iklan terkini akan muncul..bukan sahaja di malaysia tapi seluruh dunia...

Harap ada ayang dapat membantu godek2 web tu.. :)
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,727
Likes
0
Points
38
Offline
#4
wordpress ni pun ade theme khas untuk jenis web job search... try cari..
 
Top