Siapa tahu nk buat video yang lakar guna tangan tu?

WanAmirul

freshman
Joined
Jul 14, 2013
Messages
29
Points
0
salam warga wc,nk tanya if anyone knows any softwre yang animation grapic guna tangan tu?
siapa2 boleh tolong?saya baru nk strt blaja internet bussiness
 

namingwho

Senior
Joined
Oct 14, 2012
Messages
680
Points
18
klau nk yg high quality kne guna wacom...yg ni cara manual...klau ta reti guna wacom + ta pndai lukis bole guna sparkol videoscribe...(search google for more info)...tp just nk gtw..sparkol videoscribe ta murah...amat mahal..klau lifetime $589usd..klau monthly $12usd rsenyer..
 

WanAmirul

freshman
Joined
Jul 14, 2013
Messages
29
Points
0
klau nk yg high quality kne guna wacom...yg ni cara manual...klau ta reti guna wacom + ta pndai lukis bole guna sparkol videoscribe...(search google for more info)...tp just nk gtw..sparkol videoscribe ta murah...amat mahal..klau lifetime $589usd..klau monthly $12usd rsenyer..
okay okay, tp kalau yang free punya takde? hehe
mahal sangat tu T-T
 

WanAmirul

freshman
Joined
Jul 14, 2013
Messages
29
Points
0
haha..klau xnk outsource jer kt fiverr.com..bis cte..5 dollar jer..yg free klau nk wt bole la try guna power point..try guna tangan yg background transparent then adjust motion path bg ikut tulisan..tp nk wt mmng berejam la..ta berbaloi masa..better outsorce jer kt fiverr..senang..jimat masa..sementara tuh bole wt kje len..
okay thnks :)
taknak le bazir mase berejam,haha okay tq bro :D
 

japari

junior
Joined
Feb 18, 2012
Messages
99
Points
8
guna sparkol dia bagi free seminggu jer, dlm tempoh seminggu wat la sebanyak mana video yg boleh, kalau pandai guna proxy yg boleh ubah2 ip address boleh gak try.
 

blankoguy85

Newbie
Joined
Jul 29, 2011
Messages
1,953
Points
36
guna sparkol dia bagi free seminggu jer, dlm tempoh seminggu wat la sebanyak mana video yg boleh, kalau pandai guna proxy yg boleh ubah2 ip address boleh gak try.


tp gambar tak HD..
boleh ambil servis saya.. kita beri gambar full HD..
mmg terang benderangg.. takder kabur2 dah..

he he he.. promote sket..
 
Top