Siapa tahu apakah robot forex??

GoMonsta

freshman
Joined
Nov 6, 2009
Messages
1,859
Points
0
Emmmm.... Byak kemusykilan tentang forex nie.. Robot forex tu apa?

Bley pcaya ke dia wat keja kat kita?

Bagi duit kat gobot. Hhuhuhuhuh
 

meezwan

Newbie
Joined
Sep 27, 2009
Messages
1,969
Points
38
software yang menjalankan forex secara auto..tak payah guna kepala otak manusia.tinggal je dia jalan sendiri.keberkesanan xtahu sebab xpernah try
 

fadzilk

freshman
Joined
Aug 12, 2007
Messages
43
Points
8
Emmmm.... Byak kemusykilan tentang forex nie.. Robot forex tu apa?

Bley pcaya ke dia wat keja kat kita?

Bagi duit kat gobot. Hhuhuhuhuh
Guna robot atau istilah 'Auto Pillot' untuk jual beli forex memang ada. Kena pandai pilih yang betul-betul boleh diberi kepercayaan untuk trade duit kita. Kebanyakkan dalam pasaran tak boleh percaya sangat.
Sebelum guna robot tu mesti tahu asas forex dan analisa untuk jual beli sendiri. Bila ada robot tu, kita kena pantau dia. kita jadi supervisor. bila robot tu menyeleweng -bagi kita rugi- kita kena stop robot tu. Saya trade guna robot, tapi dalam keadaan tertentu sahaja. Ada juga yang boleh biar dia trade 24 jam.....tu pun kena pantau selalu.
Kalau nak belajar boleh PM saya
 

dwan888

freshman
Joined
Jul 5, 2009
Messages
27
Points
1
kalaulah ada robot yg dapat buat analisis dgn tepat.., ramailah yg jadi kayo rayo..., aku pun boleh dapat pakai ferari dakpun lambungini...
 

TRYWEH

freshman
Joined
Nov 9, 2009
Messages
11
Points
0
Emmmm.... Byak kemusykilan tentang forex nie.. Robot forex tu apa?

Bley pcaya ke dia wat keja kat kita?

Bagi duit kat gobot. Hhuhuhuhuh

robot adalah program yang diaturcarakan oleh kita ... robot yang masuk dan kuar pos untuk kita...

kalau nak main robot kena tahu ia punya oeprasi dan risiko-risiko...

nak senang lagi create satu sistem dan bagi kat programer untuk buat robot... kita pun tau operasi nya..

tq
 

GoMonsta

freshman
Joined
Nov 6, 2009
Messages
1,859
Points
0
byk input nie,

tp risky jugak ye buat dilaburnya 10k
 

cyborg1511

freshman
Joined
Nov 1, 2008
Messages
27
Points
1
Age
33
robot forex @ EA (expert advisor) direka oleh penganalisis forex.
menggunakan technical analysis semata-mata. xde fundamental analysis.


kelebihan dia, robot xde perasaan takut rugi ketika trade.
berjalan secara sendiri, xpayah nak monitor 24 jam...

keburukan dia..
pikir lah sendiri...

untuk lebih selamat, belajar lah dulu segala teknik2 forex.. baru rasa seronok bertrading...

satu lagi, jangan isap ganja ketika bertrading.. rugi besar aku hari tu..hahaha
--------------------------------------
nie ada robot forex terbaik dri ladang
terbukti berkesan...
http://asp1511.4xzoneltd.hop.clickbank.net
 

mahalo

freshman
Joined
Nov 23, 2009
Messages
3
Points
0
Guna robot atau istilah 'Auto Pillot' untuk jual beli forex memang ada. Kena pandai pilih yang betul-betul boleh diberi kepercayaan untuk trade duit kita. Kebanyakkan dalam pasaran tak boleh percaya sangat.
Sebelum guna robot tu mesti tahu asas forex dan analisa untuk jual beli sendiri. Bila ada robot tu, kita kena pantau dia. kita jadi supervisor. bila robot tu menyeleweng -bagi kita rugi- kita kena stop robot tu. Saya trade guna robot, tapi dalam keadaan tertentu sahaja. Ada juga yang boleh biar dia trade 24 jam.....tu pun kena pantau selalu.
Kalau nak belajar boleh PM saya


kalau nak blaja kena bayar ker?
 

mahalo

freshman
Joined
Nov 23, 2009
Messages
3
Points
0
robot forex @ EA (expert advisor) direka oleh penganalisis forex.
menggunakan technical analysis semata-mata. xde fundamental analysis.


kelebihan dia, robot xde perasaan takut rugi ketika trade.
berjalan secara sendiri, xpayah nak monitor 24 jam...

keburukan dia..
pikir lah sendiri...

untuk lebih selamat, belajar lah dulu segala teknik2 forex.. baru rasa seronok bertrading...

satu lagi, jangan isap ganja ketika bertrading.. rugi besar aku hari tu..hahaha
--------------------------------------
nie ada robot forex terbaik dri ladang
terbukti berkesan...


bro stone tengok graf memang la rugi. banyak ke bro?
 

Muhammad Fie

Senior
Joined
Jan 22, 2008
Messages
1,512
Points
38
Kalau nak harapkan robot sahaja rasanya tidak boleh 100% yakin boleh buat duit.Jika dilihat di negara US, makin byk robot2 yang di jual.Ada yang komen baik dan ada yg komen sebaliknya.

Jadi sebelum guna robot kena belajar basic dulu.:)
 
Top