Siapa sini ada pengalaman jadi affiliate lazada?

seo_nerd

junior
Joined
Sep 13, 2014
Messages
68
Points
8
Saya ada blog dalam niche mommy (jangan tanya macam mana boleh terjerumus ke dalam niche ni). Awal-awal letak adsense tapi biasala adsense ni berapa sen sangat so nak try buat affiliate.

Buat deep link satu produk lazada tu, hantar lebih kurang 350++ kilk, tapi satu conversion pun tarak.. maybe content BM tak sesuai kot untuk lazada/zalora etc?

sapa lagi ada experience kat sini? thanks
 

theHaikal

junior
Joined
Sep 7, 2015
Messages
189
Points
28
Age
33
Saya ada blog dalam niche mommy (jangan tanya macam mana boleh terjerumus ke dalam niche ni). Awal-awal letak adsense tapi biasala adsense ni berapa sen sangat so nak try buat affiliate.

Buat deep link satu produk lazada tu, hantar lebih kurang 350++ kilk, tapi satu conversion pun tarak.. maybe content BM tak sesuai kot untuk lazada/zalora etc?

sapa lagi ada experience kat sini? thanks
Nak belajar jugak..setakat ni xpernah berjaya buat jualan lgi dengan affiliate Lazada [emoji17]



Lawati wikiCara - Kompilasi Pelbagai Cara ;-)
 
Top