Siapa Pemilik [email protected]

XploR

freshman
Joined
May 1, 2006
Messages
400
Points
16
Age
36
Siapa tahu siapa punya email ni?
Saya dah cuba reply tapi tak boleh (failed), patutlah no-reply.

Malas nak tulis panjang2 saya quote email saya di sini
Assalamualaikum,

Boleh saya tahu anda siapa?
Dan di mana anda mendapat email saya?
Setakat ini, dua email anda masih lagi dikategorikan sebagai OK,
tp anda juga mesti faham anda tidak boleh mempromosi sembarangan tanpa persetujuan.
Maaf sebab ini email rasmi saya dan saya hanya akan guna untuk tujuan tertentu sahaja.
Jika anda mempunyai laman web untuk saya subscribe sila berikan url. InsyaAllah saya subscribe kalau berkenan.
Tapi sebelum itu minta kerjasama untuk anda keluarkankan dulu email rasmi saya ini dalam mailing list anda.

Kerjasama amat dialu-alukan.

Saya menganggap saya tidak pernah mengsubscribe untuk menerima email dari [email protected] sebabnya tiada link unsubscribe diberikan. Jadi saya juga tidak tahu dimana sumbernya. Setakat ini saya dah terima dua email, walaupun sedikit saya tidak mahu menerima lebih banyak email yang akhirnya membuatkan saya meluat.

Pesanan kepada penjual, jangan gunakan email pelanggan anda sewenang-wenangnya untuk sebarang promosi. Be professional.

p/s: Dari email pertama dia adalah forumer WC.
p/s: Tp kalau saya mmg ada subscribe mana2, tp email anda yang tak memaparkan link subscribe saya mintak maaflah. (tp saya yakin ini bukan dari subscribed mail ni)

Sekian untuk tindakan empunya email.
 
Last edited:

kaiba910

Newbie
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,558
Points
36
Aku rasa aku tau sape tu :p
 

ausville

Newbie
Joined
Apr 17, 2008
Messages
112
Points
16
Age
37
aku dapat gak.. suspect owner ade dalam WC gak.. huhu
 

mfaiz

Senior
Joined
May 15, 2008
Messages
1,952
Points
38
Saya pun dapat...

erm... erm... erm...

klau x silap saya, Khairilz owner dia...

betul x khairilz...?

betulkan saya klau tersilap...
 

Zairi Zaidi

Newbie
Joined
Oct 21, 2008
Messages
2,254
Points
38
Age
27
khairilz?
biar betul...
saya pun biasa dapat email dari alamat tu
tapi hebat, dapat register email tu
haha
 

kaiba910

Newbie
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,558
Points
36
Aku ade dpt emel dari emel ni. Dia promote rahsia autoblog.....x tau la sape....kemungkinan besar aku agak khairilz lerr
 

naem86

Senior
Joined
Mar 14, 2007
Messages
836
Points
18
Age
33
Aku ade dpt emel dari emel ni. Dia promote rahsia autoblog.....x tau la sape....kemungkinan besar aku agak khairilz lerr
Agak2nya..

[email protected]
to me

show details 7:36 AM (12 hours ago)


Reply

Follow up message
from [email protected]
to [email protected]
date Wed, May 13, 2009 at 7:36 AM
subject ppcpercuma.com, Bina Blog Dan Lupakan!

hide details 7:36 AM (12 hours ago)


Reply

Follow up message

Salam, ppcpercuma.com

Maafkan saya kerana menggangu
Khairilz telah melancarkan ebook rahsia auto blog versi pertama secara percuma!

Dalam ebook tersebut, diterangkan bagaimana untuk membina blog auto pilot dan lupakan tetapi blog tersebut terus bekerja untuk anda 24 jam tanpa henti

Download percuma di sini
http://www.rahsiaautoblog.com/index.php?ref=enter
 

kaiba910

Newbie
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,558
Points
36
Agak2nya..
Msg ko tu lebih kurg je dgn aku punye. Link pun same. Aku agak khairilz je, tp xleh gak kan. Cube kite pikir blk. Khairilz ade wat affiliate utk benda ni. X tau la klu affiliate die yg buat :p
 
Last edited:

Sapikk

Newbie
Joined
Dec 20, 2008
Messages
1,135
Points
36
aku pun dapat tadi.. tpi aku rase bukan khairilz tapi org lain yg promote sbb nak kan versi kedua..

ni maklumat id affiliate die:

"enter"

tu id die.. BTW, ianye tetap dikategorikan sebagai SPAM dan SPAM itu adalah salah dan benar2 memenatkan org lain utk mendelete msg tersebut..

Sye harap khairilz dapat delete id affiliate itu kerana agen tersebut melakukan SPAM..

p/s: SPAM boleh menjatuhkan kredibialiti sesuatu produk.. tindakan harus diambil sebelum ianye memberi kesan kepada khairilz sebagai penulis..
 
Last edited:

Razif

Senior
Joined
May 20, 2008
Messages
3,223
Points
38
Antara yang pernah dihantar.

from [email protected]
to xxx
date Fri, Apr 24, 2009 at 2:28 PM
subject Sudahkah Anda Join WC?


salam,

saya menghantar email ini sekadar ingin
menjemput anda memeriahkan kembali wangcyber yang semakin hari semakin suram..

marilah kita sama-sama memeriahkan kembali forum wangcyber

http://wangcyber.com/forum

yang ikhlas,
forumer wc ;)
Salam, xxx

Maafkan saya kerana menggangu
Khairilz telah melancarkan ebook rahsia auto blog versi pertama secara percuma!

Dalam ebook tersebut, diterangkan bagaimana untuk membina blog auto pilot dan lupakan tetapi blog tersebut terus bekerja untuk anda 24 jam tanpa henti

Download percuma di sini
http://www.rahsiaautoblog.com/index.php?ref=enter

http://www.millersmiles.co.uk/report/5704

erm.. boleh digunakan untuk pishing email nie...:confused:
 

yoji

Senior
Joined
Oct 30, 2008
Messages
2,004
Points
38
aku dah terima byk daaa... sapa la gerangan nyer....
 

XploR

freshman
Joined
May 1, 2006
Messages
400
Points
16
Age
36
from [email protected]
to xxx
date Fri, Apr 24, 2009 at 2:28 PM
subject Sudahkah Anda Join WC?

salam,

saya menghantar email ini sekadar ingin
menjemput anda memeriahkan kembali wangcyber yang semakin hari semakin suram..

marilah kita sama-sama memeriahkan kembali forum wangcyber

http://wangcyber.com/forum

yang ikhlas,
forumer wc
Email tu dihantar masa ade thread hot ni otai vs newbie http://www.wangcyber.com/forum/sembang-umum/14702-im-otai-kerek-vs-newbie-berhingus.html. Mula2 ingat admin/mod yang hantar, tp masa tu saya dah konfius dah. Kenapa tiba-tiba hantar email? Kenapa tak ada url kat bawah email mcm email2 yang biasa? Saya biar dulu...

Salam, xxx

Maafkan saya kerana menggangu
Khairilz telah melancarkan ebook rahsia auto blog versi pertama secara percuma!

Dalam ebook tersebut, diterangkan bagaimana untuk membina blog auto pilot dan lupakan tetapi blog tersebut terus bekerja untuk anda 24 jam tanpa henti

Download percuma di sini
http://www.rahsiaautoblog.com/index.php?ref=enter
Tapi bila dapat yang ni....mmm dah sah orang ni ade kepentingan untuk diri sendiri. Sape2 yang buat tu mengaku jer la... lambat laun kantoi jugak....
Kalau nak mengaku plak saya bagitahu awal2 tak payah PUSING2 CERITA. Bukan budak tadika kat sini anda nak tipu2.

Sejak saya beli satu produk disini, macam2 gaya plak saya terima email untuk kepentingan poket sendiri. Sedihnya bakat dan kemahiran diguna cara yang salah.
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
33

mfaiz

Senior
Joined
May 15, 2008
Messages
1,952
Points
38
hoho... hampir semua warga WC dpt... :D
 
Top