Siapa lagi berminat nak pakai Autoresponder percuma selamanya? 10 orang je dapat..

Joined
Nov 15, 2009
Messages
244
Likes
0
Points
16
Offline
#1
Saya perlukan feedback atau review kerana autoresponder kami
masih baru dan perlukan masukan untuk improvekan lagi..

Ini adalah hosted autoresponder. (sama macam aweber, getresponse
dan lain2, cuma dorunk lebih advanced)


Cuma apa yang membezakan kami adalah tiada had dalam
mengumpulkan subscriber, bina kempen dan sebagainya.

Cuma pada aktiviti menghantar emel sahaja.

Kami sendiri adalah emel marketer. Apa yang kami sedar adalah
walaupun kita memiliki adalah berpuluh ribu senarai emel tetapi
tidak setiap bulan kita menghantar emel kepada senarai emel
kita.

Hanya beberapa sahaja.. Betul?

Korang sendiri tahu kan semakin banyak korang simpan semakin
tinggi bayaran?

Kenapa kami tak jual je sistem ni je supaya orang ramai boleh
lebih jimat?

Pertama sekali, sebagai businessman, kita perlu kurangkan sakit
kepala sebab nak set up autoresponder dalam hosting memerlukan
skil teknikal.

Tak semua pandai tu walaupun ada video tutorial.

Kedua, sesetengah hosting tu ada yang gatal suka delete dalam
hosting kita. Akhirnya database pelanggan terdelete. Nangis tak
berlagu.

Kami punya? Kami jamin database selamat. Gerenti..

Ok, so sekarang siapa yang nak try free autoresponder kami?

Terhad untuk 10 orang je..

Psst.. We need review untuk improve lagi sistem kitorang..

Boleh tengok kat sini http://www.posmen.net
 
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
#2
Wow, sesuatu yang bagus.
Boleh la mereka yang ada list email untuk mencubanya.

Berapa limit penghantaran?
ada limit ke dalam tempoh 1 jam?

Hoster mmg sendiri punya atau mcm mana?

Bagaimana pula bila nanti email akan masuk dalam SPAM?
Dah test?

:)
Maaf banyak bertanya, berdasarkan pengalaman dahulu nak manage server email memang sukar.
Tetapi pengalaman banyak membantu untuk terus maju kehadapan.

Teruskan usaha tuan.
 
Joined
Nov 15, 2009
Messages
244
Likes
0
Points
16
Offline
#5
Wow, sesuatu yang bagus.
Boleh la mereka yang ada list email untuk mencubanya.

Berapa limit penghantaran?
ada limit ke dalam tempoh 1 jam?

Hoster mmg sendiri punya atau mcm mana?

Bagaimana pula bila nanti email akan masuk dalam SPAM?
Dah test?

:)
Maaf banyak bertanya, berdasarkan pengalaman dahulu nak manage server email memang sukar.
Tetapi pengalaman banyak membantu untuk terus maju kehadapan.

Teruskan usaha tuan.
No limit untuk 1jam Tuan, sebab kami memang develop sistem yang boleh hantar emel tanpa limit..
berapa banyak pun tidak ada masalah..

Untuk Spam and bounces, akan ada report (berapa banyak emel yg dikategori spam dan berapa banyak fake emel, so boleh delete those emel) ..

Best practice emel taknak masuk spam adalah kurangkan link dalam emel.. Saya sendiri selalu buat satu link sahaja dalam emel.. Even hantar ke gmail akan masuk ke primary tabs.. biasa akan masuk ke promotion tabs kan?

Cara google detect email promotion adalah banyak link dalam emel.. kalau tak caya boleh try hantar emel satu link je..

So far kami hantar emel open rate adalah 30% dan kadar delivery rate adalah kurang lebih 96% keatas..

Wow Tuan pernah manage server mail.. terbaik. boleh mintak advice ni..
 
Joined
Apr 25, 2012
Messages
450
Likes
2
Points
18
Offline
#14
As Salam warga wangcyber..

Saya dah cuba demo posmen.net ni dan pada saya memang best lah! Paling saya suka adalah semasa review campaign report tu, boleh kita tengok link activity dan status subscriber kita. Function lain pun hebat jugak.

Saya pasti akan gunakan untuk launch projek terbaru saya nanti. Saya amat syorkan untuk tuan2 dan puan2 semua cuba try test tengok!

Ikhlas

Dinor Sabudin
 

popo

freshman
Joined
Oct 31, 2010
Messages
885
Likes
0
Points
16
Offline
#15
Reivew demo: Ok ramai autorepsonder Malaysia lemah bab interface. Posmen.net berbeza yang mana interface sangat cantik dan mesra pengguna. Mudah untuk dapatkan data setiap post yang dibuat. Untuk peringkat awal memang nampak memuaskan dan satu langkah yang besar. Banyak lagi boleh dikemaskini. Syabas. Untuk review penggunaan saya akan sertakan disini pada masa akan datang.
 
Last edited:
Top