Siapa full time blogger sila angkat tangan ;-)

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
524
Points
28
Pelan2 kayuh...banyak perubahan n strategik kena lakukan kat WC nie..+Bijak+
 

MrDisc

Veteran
Joined
May 3, 2008
Messages
2,875
Points
48
Perubahan pemilik hartanah WC turun bersama-sama rakyat marhaen juga perubahan yang baik dan sangat dinantikan sebelum ini ... :)

Nama tokey jek baru...orang lama dalam arena perniagaan internet malaysia nie...so tak mustahil mampu kembali kepada sejarah lampau wc 2006-2010... :)
Pelan2 kayuh...banyak perubahan n strategik kena lakukan kat WC nie..+Bijak+
 

vtec101

freshman
Joined
Jul 17, 2013
Messages
31
Points
8
Blog berpuluh tuan, tapi satu pun tak maju sbb tak konsisten buat content... jadi blogger ni kena sentiasa ghairah dlm apa yg kita buat, dan konsisten sharing blog post...klau tak, konfom tak menjadi...

Setuju dengan vtec101 vtec101 ..boleh la anak-anak ikan cam saya ni belajo [emoji16]

Tuan @vctec101 dah lama ke berblog? [emoji16]



Lawati wikiCara - Kompilasi Pelbagai Cara ;-)
 

vtec101

freshman
Joined
Jul 17, 2013
Messages
31
Points
8
Ape maksud x maju tu?
Mungkin kena fokus satu dulu tu [emoji16]

Lawati wikiCara - Kompilasi Pelbagai Cara ;-)
Tak maju sbb tak fokus. Bila buat blog, kena pastikan niche apa yg kita nak fokus. Kalau blog pasal kucing, maka blog post semua mesti bersangkut paut dengan kucing. Pastu kena post 2,3 kali seminggu. Paling kurang pun 2,3 kali sebulan. Klau content kita fresh, original, dan yang penting, konsisten, mudah utk ranking dlm gugle.
 

theHaikal

junior
Joined
Sep 7, 2015
Messages
189
Points
28
Age
33
Tak maju sbb tak fokus. Bila buat blog, kena pastikan niche apa yg kita nak fokus. Kalau blog pasal kucing, maka blog post semua mesti bersangkut paut dengan kucing. Pastu kena post 2,3 kali seminggu. Paling kurang pun 2,3 kali sebulan. Klau content kita fresh, original, dan yang penting, konsisten, mudah utk ranking dlm gugle.
Nampknye Tuan dah tahu kelemahan sendiri..bgus tu..apa yg perlu nak praktikkan pulak..[emoji16]

Saya pun selalu jugak terkucil fokus kat blog tu..huhu..



Lawati wikiCara - Kompilasi Pelbagai Cara ;-)
 
Top