Siapa disini Biz/Work At Home Moms?

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
522
Points
28
Nak promote barang dlm ni blh x?

Sent from my SM-G355H using Tapatalk
Promote di section yg betul..klu tak x pasal2 kena ban

Sent from my D6653 using Tapatalk
 

Joan Lennon

freshman
Joined
May 26, 2013
Messages
31
Points
8
Hai.
Saya pun Bisnes at Home Wife. Bukan kategori Mom kerana belom dikurniakan cahaya mata.

Bisnes ni start tahun 2010 sekadar suka suka hobi berhobi je. Pastu bukan main lagi show off kat fesbuk creation yang saya buat.
Owh, saya jahit kraf dari kain felt. Pastu ada orang tempah buat macam-macam.
Last2 jadi full-time business, dan sekarang jual sekali bahan-bahan untuk felt craft.

Sekarang dha masuk tahun ke 5, masih buat kat rumah lagi.
Seronok bisnes dari rumah ni tau, cuma tu la masyarakat fikir kita cuma makan tido je kat rumah. Haha
 

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
522
Points
28
Hai.
Saya pun Bisnes at Home Wife. Bukan kategori Mom kerana belom dikurniakan cahaya mata.

Bisnes ni start tahun 2010 sekadar suka suka hobi berhobi je. Pastu bukan main lagi show off kat fesbuk creation yang saya buat.
Owh, saya jahit kraf dari kain felt. Pastu ada orang tempah buat macam-macam.
Last2 jadi full-time business, dan sekarang jual sekali bahan-bahan untuk felt craft.

Sekarang dha masuk tahun ke 5, masih buat kat rumah lagi.
Seronok bisnes dari rumah ni tau, cuma tu la masyarakat fikir kita cuma makan tido je kat rumah. Haha

Bab makan tido tu..aku pernah kena +Hehe+
 

aydee

freshman
Joined
Oct 14, 2015
Messages
9
Points
1
Age
50
Dengan Nama Allah ..Assalamualaikum..Menarik kisahnya..dr hobi bertukar menjadi side income..terbaek!! Sy pning kpala cari idea apa boleh buat side income scra santai dr rumah..mcm2 prgram sy joint dan yg terkini Prgram Derma Rakyat 1 Malaysia @CharityId..sape dah joint? Best jg prgram ni..modal rm60 utk upgrade Level 1..tak smpi seminggu saya dah blik modal dan boleh upgrade Level 2 dgn jayanya..klu ada ibu2 yg berminat boleh baca laporan secara percuma di sini..

CharityID | Laporan Percuma Bagaimana Mengumpul RM19 juta dengan modal RM60 melalui derma

Sent from my SM-T211 using Tapatalk
 
Top