Siapa disini Biz/Work At Home Moms?

Joined
Jun 15, 2012
Messages
5
Likes
0
Points
0
Offline
Hai semua..

Sophie Paris baru jer masuk di Malaysia pada 11 Jan 2012. Dan setakat ni dh hampir 20 k yang dh join jadi ahli. Sophie Paris menjual pelbagai produk seperti handbag, wallet, sunglasses, belt, cosmetic, accesories. Coming soon akan masuk baju dan kasut..amat sesuai bagi sesiapa yang mencari side income..:)

hanya rm15 jer keahlian seumur hidup..

Kelebihan Menjadi Ahli :

1. Mendapat 20% diskaun bagi barangan yang dijual di katalog (menjana pendapatan 20% bagi jualan runcit. Cth : harga barang RM 100 di katalog, anda akan mendapat untung RM20)
2. Mendapat 10% diskaun bagi barang promosi ( cth: harga barang promosi RM 100 dikatalog, anda akan mendapat untung RM 10)
3. Akan mendapat bonus hasil jualan berkumpulan (downline) mengikut percentage yang diberikan oleh syarikat.
4. Berpeluang membuka cawangan di kawasan lain tertakluk kepada terma dan syarat syarikat.
5. Bershopping dengan barangan berkualiti dengan harga yang berpatutan beserta mendapat diskaun ahli.

Sila layari allsophieparis.blogspot.com atau hubungi saya di talian 0177749655

Facebook sy : Aifaz Inlove

pelbagai bonus dan barangan berkualiti menanti anda.. pm me jika berminat..

"MY FASHION MY BUSINESS"
 
Joined
May 1, 2012
Messages
1
Likes
0
Points
0
Age
36
Offline
Assalamualaikum..saya buat kelas breastfeeding kt alor setar..sgt teringin nak luaskan empayar dgn menjadi agen dropship peniaga lain yg bkaitan mcm peralatan pam susu, baju n aksesori baby, pakaian ibu menyusu n mengandung..sesiapa tau tak mana nak dptkan usahawan yg offer dropship ni so sy leh promote dlm web n fanpage saya..thanks!
 
Joined
Mar 31, 2012
Messages
17
Likes
0
Points
0
Offline
Salam sejahtera..

Saya baru buat bisness online..saya nie student je jadi ingat nak tambah pendapatan ckit..nie iklan saya..

Mai mai melawat page gerai khaimilia dan laman web kami geraikhaimilia.com/gerai/ ..kami ada menjual jam replika, baju untuk lelaki dan perempuan seperti kemeja berjenama, baju kurung dan jubah dari qatar. Kami juga ada menjual pelbagai jenis bag untuk wanita dengan harga yang murah dan menarik :) ..Mari la masuk dan tengok sendiri dengan mata anda. Tak kenal maka tak cinta :)

haha sempoi tak..apa2 pon saya budak baru belajar..minta beri tunjuk ajar dari otai2 bisness online..

terima kasih :)
 
Joined
Sep 4, 2012
Messages
3
Likes
0
Points
0
Age
34
Offline
Sekarang ni dengan kemudahan teknologi anda boleh menjana wang dari rumah... dalam masa 2 minggu kawan sy dpt menjana 600 lebih buat bisness online jew...
 

pysha

freshman
Joined
Sep 20, 2012
Messages
2
Likes
0
Points
0
Offline
askm...sya seorang suri rumah sepenuh masa,bru berjinak-jinak dengan internet marketing...tgh cba affiliate,sila beri tunjuk ajar yer
 

shop4u

freshman
Joined
Nov 18, 2012
Messages
2
Likes
0
Points
1
Offline
salam..

saya newbie disini..seorang ibu baru dan ingin menmbahkan pendapatan keluarga dari rumah.

boleh tunjukkan ajarkan cane berniaga barang melalui lelong tu atau di platform yang lain..teringin sangat..

terima kasih
 

yatiemn

freshman
Joined
Jan 5, 2011
Messages
6
Likes
0
Points
0
Offline
salam warga WC esp the moms..

saya buat gaun kanak-kanak untuk cukur jambul, flower girl, casual. jenguk2lah kat website dan fb saya kat bawah tu.. nak tempah pun boleh. Jangan segan2 contact saya. Harga blh runding kalau betul serius.

Yang lain2, saya buat gak affiliate marketing, baru belajar jer pun.. hrp ada yg sudi kongsi ilmu dan bagi tunjuk ajar.

Lagi satu kalau nak tempah carrot cake/prune cake/fruit cake/choc moist pun boleh cari saya..

salam ukhwah :)
 

yatiemn

freshman
Joined
Jan 5, 2011
Messages
6
Likes
0
Points
0
Offline
salam..

saya newbie disini..seorang ibu baru dan ingin menmbahkan pendapatan keluarga dari rumah.

boleh tunjukkan ajarkan cane berniaga barang melalui lelong tu atau di platform yang lain..teringin sangat..

terima kasih
.. cuba dapatkan ebook Usahawan Makan Gaji (click kat link saya; 4-5 angka kat bawah tu.. belum blh letak link kat sini :( huhu... di dalamnya didedahkan strategi dan model bisnes untuk buat duit dengan pantas dan mudah di internet oleh Eruwan Gerry.. Beliau juga adalah Raja Lelong di Internet. Pastinya ia akan didedahkan dalam ebook tersebut.
 
Last edited:
Top