Siapa disini Biz/Work At Home Moms?

rulidaapandi

freshman
Joined
Apr 9, 2012
Messages
10
Points
0
Salam....

Saya baru jer join group nie..tertarik dengan forum2 yang banyak bagi knowledge pada peniaga baru cm saya... Saya baru jer nak start berniaga..sya sekarang tgh menjual produk dan barangan baby....setakat nie jualan slow jer...mungkin baru lagi dan tak banyak ilmu internet marketing yan saya tau...Mula minat berniaga selepas dapat baby..Kalau bisnes maju..bercita2 nak berenti keje n uruskan family sepenuh masa sambil online bisnes...harap2 angan-angan tu menjadilah yerk..

TQ tuan rumah.....
 

zaliya

freshman
Joined
May 23, 2009
Messages
41
Points
0
hi zaliya..minat kita sama la. saya sedang belajar buat sulaman reban. tp sulaman ni perlukan minat dan usaha gigih kn sebab ambil masa yg lama nk siapkn satu2 kraf yg menarik tu..tp bila dah sia puas hati rasanya :)
a'ah.. betul tu.. sy mmg minat bab kraftangan. skrg ni de jual kraft utk budak2 skolah n ipt je.. tu pon mintak tolong adik je.. xde masa sgt nak buat sbb sy keje full time. bila de masa je baru leh buat.. awk buat kraft pe?.. impian sy nak ada galeri kraft sendiri. tp x tahu la bila leh capai cita2 tu.. hehe
 

dinardirham2u

freshman
Joined
Apr 22, 2012
Messages
27
Points
1
Assalamualaikum,

Saya menjual produk2 pelaburan fisikal (Emas & Perak) dalm bentuk Dinar & Dirham, Jongkong Emas & Jongkong Perak.

1 Dinar PG - i.jpg1 Dinar KGT - 1.jpg10g PG Gold Bar - i.jpg100g PG Silver Bar.jpg

Produk2 diambil dri syarikat Public Gold Sdn Bhd, Kelantan Gold Trade, & lain2.

Sejak tahun 2001 sehingga sekarang, purata kenaikan emas sebanyak 20-25% setahun menjadikan emas sbg pelaburan paling utuh dan meyakinkan, terbukti mengalahkan segala portfolio pelaburan lain seperti ASB, TH, Mutual Fund, Fixed Deposit, dll.

Produk2 yg sy jual juga antara produk2 diminati ramai dan profil syarikat diketahui umum. Harga produk2 yg sangat kompetitif menjadikan produk2 yg sy jual sgt popular dan permintaan tinggi di pasaran.
Pelaburan emas dan perak sesuai utk jangka pendek, sederhana & jangka masa pnjg. Perniagaan saya sesuai utk pelabur2 kecil, sederhana dan besar dgn produk terkecil serendah (+/-) RM 400 utk Emas & Perak.

Harga: bergantung kpd harga emas/perak dunia (sangat transparen)

Utk mengetahui dgn lebih lanjut blh lawati:

Facebook Page: http://www.facebook.com/dinardirham2u
Twitter: http://www.twitter.com/dinardirham2u
Blog: http://dinardirham2u.blogspot.com
Mudah.my: http://mudah.my/dinardirham2u

Servis:

Cash on Delivery (COD): Gombak, KL.
PosLaju ke seluruh Malaysia.

Terima kasih.
 

sowfeehani

freshman
Joined
Apr 26, 2012
Messages
1
Points
0
salam,

sy baru register dgn WC ni....
sya bukan work at home tp work at opis....cume berniaga dr home....
mcm mna nak iklan kan website kt disini yek?
 
Joined
Mar 15, 2012
Messages
299
Points
0
salam..saya buat biz dropship handbag dan pakaian lelaki serta wanita..
sekarang saya tgh buat offer.1 brg diskaun rm2..
jgn lupa visit fb fanpage saya di www.facebook.com/jualanhandbagonline
 

muna mohammad

freshman
Joined
May 1, 2012
Messages
1
Points
0
Age
36
assalamualaikum

Sy Muna, dr alor setar..sy buat perniagaan secara offline ttg produk kesihatan n involve jugak sbg host taklimat kpd ibu2 berkaitan breastfeeding consultation..of course working from home ler secara kecil2lan..baru jer berjinak2 tgh upgrade blog n dftar domain sblum mula secara online..sila bg sokongan yer! thanks
 

allsophieparis

freshman
Joined
Jun 15, 2012
Messages
5
Points
0
Hai semua..

Sophie Paris baru jer masuk di Malaysia pada 11 Jan 2012. Dan setakat ni dh hampir 20 k yang dh join jadi ahli. Sophie Paris menjual pelbagai produk seperti handbag, wallet, sunglasses, belt, cosmetic, accesories. Coming soon akan masuk baju dan kasut..amat sesuai bagi sesiapa yang mencari side income..:)

hanya rm15 jer keahlian seumur hidup..

Kelebihan Menjadi Ahli :

1. Mendapat 20% diskaun bagi barangan yang dijual di katalog (menjana pendapatan 20% bagi jualan runcit. Cth : harga barang RM 100 di katalog, anda akan mendapat untung RM20)
2. Mendapat 10% diskaun bagi barang promosi ( cth: harga barang promosi RM 100 dikatalog, anda akan mendapat untung RM 10)
3. Akan mendapat bonus hasil jualan berkumpulan (downline) mengikut percentage yang diberikan oleh syarikat.
4. Berpeluang membuka cawangan di kawasan lain tertakluk kepada terma dan syarat syarikat.
5. Bershopping dengan barangan berkualiti dengan harga yang berpatutan beserta mendapat diskaun ahli.

Sila layari allsophieparis.blogspot.com atau hubungi saya di talian 0177749655

Facebook sy : Aifaz Inlove

pelbagai bonus dan barangan berkualiti menanti anda.. pm me jika berminat..

"MY FASHION MY BUSINESS"
 

muna mohammad

freshman
Joined
May 1, 2012
Messages
1
Points
0
Age
36
Assalamualaikum..saya buat kelas breastfeeding kt alor setar..sgt teringin nak luaskan empayar dgn menjadi agen dropship peniaga lain yg bkaitan mcm peralatan pam susu, baju n aksesori baby, pakaian ibu menyusu n mengandung..sesiapa tau tak mana nak dptkan usahawan yg offer dropship ni so sy leh promote dlm web n fanpage saya..thanks!
 

khairee

freshman
Joined
Mar 31, 2012
Messages
20
Points
0
Salam sejahtera..

Saya baru buat bisness online..saya nie student je jadi ingat nak tambah pendapatan ckit..nie iklan saya..

Mai mai melawat page gerai khaimilia dan laman web kami geraikhaimilia.com/gerai/ ..kami ada menjual jam replika, baju untuk lelaki dan perempuan seperti kemeja berjenama, baju kurung dan jubah dari qatar. Kami juga ada menjual pelbagai jenis bag untuk wanita dengan harga yang murah dan menarik :) ..Mari la masuk dan tengok sendiri dengan mata anda. Tak kenal maka tak cinta :)

haha sempoi tak..apa2 pon saya budak baru belajar..minta beri tunjuk ajar dari otai2 bisness online..

terima kasih :)
 

pinkypainter

freshman
Joined
Aug 25, 2012
Messages
5
Points
0
saya bercadang work at home apabila beranak supaya dapat jaga anak sendiri sambil bergaji.
 

Mohd Norizi

freshman
Joined
Sep 4, 2012
Messages
3
Points
0
Age
35
Sekarang ni dengan kemudahan teknologi anda boleh menjana wang dari rumah... dalam masa 2 minggu kawan sy dpt menjana 600 lebih buat bisness online jew...
 

pysha

freshman
Joined
Sep 20, 2012
Messages
2
Points
0
askm...sya seorang suri rumah sepenuh masa,bru berjinak-jinak dengan internet marketing...tgh cba affiliate,sila beri tunjuk ajar yer
 
Top