Siapa boleh download, burn, dan pos

buzzupteam

freshman
Joined
Dec 26, 2009
Messages
529
Points
18
Assalamualaikum.
Saya memerlukan sesiapa yang boleh mendownload video atau file yang saya kehendaki(saya bagi link). kemudian burn file tersebut ke dalam dvd dan poskan pada saya. Video2 ni boleh dikatakan banyak jugak, most of them cerita kartun, movie dan dokumentari.

Please bg rate anda per dvd(yang boleh muat 4.7GB) tu beserta kos pos laju sekali. Tq.

P/S: Saya pakai broadband so ada bandwidth limit. :-D
 
Last edited:

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Service ni dulu ada dalam WC, tp ianya tidak dibenarkan.. Jadi pihak admin dah remove.
Sebab tu dah xda.
 

AmriShauki

freshman
Joined
Jul 20, 2010
Messages
5
Points
1
Assalamualaikum.
Saya memerlukan sesiapa yang boleh mendownload video atau file yang saya kehendaki(saya bagi link). kemudian burn file tersebut ke dalam dvd dan poskan pada saya. Video2 ni boleh dikatakan banyak jugak, most of them cerita kartun, movie dan dokumentari.

Please bg rate anda per dvd(yang boleh muat 4.7GB) tu beserta kos pos laju sekali. Tq.

P/S: Saya pakai broadband so ada bandwidth limit. :-D

di ofis saya ada 10 buah pc yg tak gunakan, connection guna VSAT speed dalam 2mb-4mb, tapi tak stabil.
1 PC sy dah guna utk donlod movie dari torrent. Selebihnya pc tak digunakan, kadang2 3 bulan tak pernah ON.
Saya jarang guna direct donlod.. selalu pakai torrent je..

Jadi jika nak guna perkhidmatan donlod, sila pm atau emel, amrishauki at gmail dot com.

burn dan pos boleh diuruskan.
 
Top