Siapa ada twitter?

ramzy0

Senior
Joined
Feb 17, 2007
Messages
1,642
Points
38
Age
30
off topic

richman, digital bazaar kene hacked tu...
 

doku

freshman
Joined
Nov 14, 2008
Messages
130
Points
16

miekof

freshman
Joined
Feb 27, 2009
Messages
1,093
Points
0
wahh.. dah ramai nampaknya pakat2 kongsi twitter kat sini.. aku pun nak bg sedikit tips kat korang kalo nak dapatkan lebih follower,
1)Jangan lock update (kecuali untuk personal sahaja), sbb orang lain takkan follow korang kalo lock update.
2)Masukkan gambar (gambar yg menarik lebih baik).. kalo takda gambar orang lain akan menganggap spammer
3)Design yang menarik
4)Buatkan tweet (penulisan) yang menarik (macam create satu tweet agar member2 pun leh join retweet)

itu sahaja yang aku bleh kongsi setakat sekarang.. selamat bertweet...
 
Top