Si MAMAT RAWANAZ mana?

Abe

freshman
Joined
Aug 10, 2009
Messages
12
Points
0
Bejurus jugok tuan rawanah nih. Kalu tak silap aku, ni lah tokey rawanaz Aku kompius mana dia pergi. Sakitkah dia, kat ICU kah dia..makan angin oversi kah dia. Tapi sekurang2nya kawan2 dia mesti tahu dia kat mana.

Kepada yg mengenali sahabat kita ni dan tahu dia kat mana serta mcmana nak kontek dia. Mintak2 lah selesaikan masalah pelanggan anda nih. Dah ramai yg tak puas hati. Cuba koll nombor telepon dia pun tak dapat. YM dah tak berfungsi lagi dah.

Tak payah laa duk intai apa org nak cakap dan sumpah seranah dulu baru nak bersuara. Kesian org yg duk cari makan guna hosting dan melanggan domain dengan anda. Kalau ada masalah, cakap je laaa. Diorang yg pernah guna khidmat anda ni laaa yg duk nolong melayu yg buat bisnes mcm anda ni haaa.
 

Bebel

freshman
Joined
Mar 12, 2009
Messages
100
Points
0
Citenye gini, dah lima hr takde respon, tetiba satu invoice overdue cakap saya belum jelaskan lagi domain yang saya tempah, so membara la panas aku sebab dah 5 hari lepas saya membayar.. So saya email admin rawanaz, cakap akan ambil tindakan sekiranya tak refund duit saya, malam tu juga satu email datang mengatakan domain sudah diaktifkan.. Sebenarnya tak mahu mengugut orang.. Tapi apa boleh buat..
 

Zairi Zaidi

Newbie
Joined
Oct 21, 2008
Messages
2,254
Points
38
Age
28
ni maknanya dia sedar yang ada
orang nak beurusniaga dgn dia.
tapi kenapa dia buat tak tahu je
email pelanggan? pelik2...
 

Rez

Senior
Joined
Sep 23, 2008
Messages
681
Points
18
Age
26
Betul tuh. Aq syorkan guna jew Netkl. Aq guna bertahun ok jew. X de masalah. Support pown laju. LAu time keje tuh. DIa balas dalam 5 minit jew.

Tak pernah pown dia balas lebih dari 24 jam. Memang best. Laju pown laju. Stabil.

Pada korang yang nak beli hosting tuh. Pikir2kanlah sebelum membeli. Ok.
 

kaiba910

Newbie
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,558
Points
36
Server rawanaz down ke? sy x dpt nk akses email ni. Huhu.....laman web rawanaz pun xleh masuk
 

kaiba910

Newbie
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,558
Points
36
Asyik down je web aku.....kalau x up jugak, aku rasa akan ambik tindakan. Byk info penting kene receive ni
 

mamatbiz

freshman
Joined
Feb 7, 2010
Messages
45
Points
0
web site dan cpanel saya tak boleh buka
hantar email ke mamat rawanaz ni tak ada reply langsung...
 
Top