Sewa rumah area Klang Lama

adiazudin

junior
Joined
Mar 16, 2008
Messages
57
Points
8
Hi Kawan-kawan,

Lama dah aku x post sebarang thread kat wangcyber ni. Anyway, aku sdg mencari rumah sewa sebenarnya, ada siapa-siapa sudi utk jadi housemate? Aku nak menyewa di area Jln Klang Lama, KL. Budget around 800 - 1000, jika ada yg sudi boleh kita kongsi menyewa, jimat skit budget. Aku prefer housemate x ramai, cukup seorang sebilik, maksudnya paling ramai pun serumah tu 3 org.
 
Top