Setting yang betul untuk dapatkan subscriber atau register web menggunakan FB Ads

tomyeto

Senior
Joined
Dec 11, 2011
Messages
384
Points
18
Assalamualaikum

Saya ada guna FB Ads untuk dapatkan subscriber pada website. Saya pakai 'click to web'.

Ada 2 web yang saya buat FB Ads. 1 saya bayar per click dan 1 saya bayar per impression.

Yang per impression tu, lebih 500+ click to web saya dapat dalam masa seminggu, tapi saya pelik sebab tak ada pun yg subscribe.

Secara logik nya tak kan la 1 pun xde.

Nak kata landing page xconvert, tak kan la kot, sebab ads nya memang dah targetted.

Ke kena pakai setting 'optimize for conversion?

Mohon bantuan, terima kasih
 

shuth

Senior
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,936
Points
48
Ke borang subscriber tu yg ada problem? Cuba check...:)
 

xcel

freshman
Joined
May 27, 2014
Messages
41
Points
8
kalau bab conversion tu biasa rate 0.1 % je.

kalau 1000 orang ada la sorang je yg sangkut. :)
 
Top