Gajet Setel bagi 10% cashback?

andaman

freshman
Joined
May 13, 2019
Messages
64
Points
6
Age
26
yep lagi2 apps ni memang specific untuk petrol pump, so takyah pening kepala nak install apps mana satu.
kalau ewallet lain still kena jalan and beratur dekat counter, kalau pakai setel tak perlu dah
 

hanamarin

freshman
Joined
Jul 22, 2019
Messages
60
Points
8
Age
27
Ewallet lain pun ada jugak, so basically most ewallet mmg akan Ada cashback
 
Last edited:

hanamarin

freshman
Joined
Jul 22, 2019
Messages
60
Points
8
Age
27
So luar Klang valley mmg belum boleh pakai lagi. But other than that, ewallet lain pun boleh guna juga
 
Last edited:

jailani80

freshman
Joined
Sep 17, 2019
Messages
23
Points
1
Age
33
Untuk female driver pun selamat tak perlu keluar kereta jauh jauh. Yela dekat petrol station ni macam macam boleh jadi
Selain tu, lepas ni shell pun boleh guna juga tng ewallet and petron pulak boleh guna boost. So senang dah nak isi minyak
 

jailani80

freshman
Joined
Sep 17, 2019
Messages
23
Points
1
Age
33
yep lagi2 apps ni memang specific untuk petrol pump, so takyah pening kepala nak install apps mana satu.
But kalau nak senang, guna tng je. Semua tempat boleh pakai and nanti shell pun boleh pakai tng
 

andaman

freshman
Joined
May 13, 2019
Messages
64
Points
6
Age
26
Selain tu, lepas ni shell pun boleh guna juga tng ewallet and petron pulak boleh guna boost. So senang dah nak isi minyak
Mcm yg aku terangkan tadi ewallet lain still kena pergi byr kat kaunter, setel bayar dalam kereta then unlock pam dari dalam kereta. Ewallet lain mana ada macam ni.
 
Top