Gajet Setel bagi 10% cashback?

limtape

junior
Joined
May 28, 2013
Messages
129
Points
18
memang best pakai apps setel ni. unlock pump dari dalam kereta je takyah susah2 nak beratur. dah la lama
 

liumandy61

freshman
Joined
Jun 3, 2011
Messages
12
Points
1
memang best pakai apps setel ni. unlock pump dari dalam kereta je takyah susah2 nak beratur. dah la lama
Untuk female driver pun selamat tak perlu keluar kereta jauh jauh. Yela dekat petrol station ni macam macam boleh jadi
 

limtape

junior
Joined
May 28, 2013
Messages
129
Points
18
Untuk female driver pun selamat tak perlu keluar kereta jauh jauh. Yela dekat petrol station ni macam macam boleh jadi
memang betul. dekat internet banyak spread orang kena ragut dekat petrol station. nasib baik apps ni membantu dari segi keselamatan. tapi, cashback dia boleh tahan banyak jugak kan?
 

erinmalik

freshman
Joined
Sep 30, 2019
Messages
22
Points
3
Age
27
memang betul. dekat internet banyak spread orang kena ragut dekat petrol station. nasib baik apps ni membantu dari segi keselamatan. tapi, cashback dia boleh tahan banyak jugak kan?
Still kena keluar isi minyak jugak kan, takkan minyak tu isi sendiri.
 
Last edited:

limtape

junior
Joined
May 28, 2013
Messages
129
Points
18
Still kena keluar isi minyak jugak kan, takkan minyak tu isi sendiri.
Mmg la kena keluar isi minyak sendiri, tapi cepat - cepat la. Contoh klu balik 1 pagi takde orang, tak yah tinggal keta jauh - jauh, byar dlm kereta, pastu cepat - cepat isi minyak.
 
Last edited:

catwang90

junior
Joined
Aug 29, 2011
Messages
164
Points
18
10% ok laaa, tapi apa beza isi guna cc, mcm sama je.
App dia boleh track spending minyak laaa citer, klu pakai cc nak tgk mana pulak, ni bukak phone je dah nampak sebualn brp byk kita isi minyak.
 
Last edited:

nirachan

freshman
Joined
Sep 11, 2013
Messages
70
Points
8
cashback setel tu utk new user 3 kali guna setel dalam 1 bulan dapat 10% cashback sekali tu je. tapi still berbaloi, so korang kena pakai banyak2.
Ada jugak cashback drpd tak ada. Seminggu sekali tu pun dah cukup 3 minggu dah tiga kali dah dpt cashback.
 
Last edited:

nirachan

freshman
Joined
Sep 11, 2013
Messages
70
Points
8
I share dgn shuben i tau kad mesra, 2 orang pakai i kad tapi setel kitorang link dgn kad yang sama, senang nak kumpul point camni. Nak redeem rewards senang.
 
Last edited:

xianxian

freshman
Joined
Nov 16, 2013
Messages
34
Points
6
cashback setel tu utk new user 3 kali guna setel dalam 1 bulan dapat 10% cashback sekali tu je. tapi still berbaloi, so korang kena pakai banyak2.
If use app, how about the receipt if wan to claim from company?
 
Last edited:

andaman

freshman
Joined
May 13, 2019
Messages
63
Points
6
Age
25
I share dgn shuben i tau kad mesra, 2 orang pakai i kad tapi setel kitorang link dgn kad yang sama, senang nak kumpul point camni. Nak redeem rewards senang.
Kadang - kadang pun lupa nak bawak kad mesra tu takde lah kecoh nak menggelabah, sekarang tinggal je kad mesra kat rumah pun takpe.
 
Last edited:

andaman

freshman
Joined
May 13, 2019
Messages
63
Points
6
Age
25
Kat klang valley tu semua area ada, ramai jugak yg pakai app dia rupanya.
 
Last edited:
Top