Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

luhur81

freshman
Joined
Apr 11, 2008
Messages
82
Likes
0
Points
6
Age
38
Offline
pergh.. cam meriah carey jer TT kali ni..
ana newbie al rupiah pun teruja nak join lah.. :)
apapun masih 50-50 insyaAllah
 
Joined
Feb 8, 2007
Messages
204
Likes
2
Points
18
Age
46
Offline
Lokasi : NZ Rumah Kari (Taman) dekat KLCC
Tarikh : 6.3.2010 Jam 10 Malam waktu malaysia atau 11 malam waktu Bangkok.
Tetamu harapan : Mansur Al-Zhu Zhu Pet dan Zacky Al-USD

1. Virtualmetal
2. Xref
3. Mr. Small
4. Carllys
5. JohnTravolta Jambu
6. Mod Qrodat Iphone
7. Sleepsheep
8. Maillebai
9. Afnan145
10.Chukai
11. isnur2k
12. successsor
13. sanrazak
14. omecool20 .... ;) booking last week lagi ;-)
 
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,694
Likes
3
Points
38
Offline
lenkali kalau ramai lagi, kasik tutup NZ tu - exclusive to ebayers only
tapi tak semangat plak korang xde hot niche..hahah
 
Joined
Sep 2, 2009
Messages
23
Likes
0
Points
0
Offline
Lokasi : NZ Rumah Kari (Taman) dekat KLCC
Tarikh : 6.3.2010 Jam 10 Malam waktu malaysia atau 11 malam waktu Bangkok.
Tetamu harapan : Mansur Al-Zhu Zhu Pet dan Zacky Al-USD

1. Virtualmetal
2. Xref
3. Mr. Small
4. Carllys
5. JohnTravolta Jambu
6. Mod Qrodat Iphone
7. Sleepsheep
8. Maillebai
9. Afnan145
10.Chukai
11. isnur2k
12. successsor
13. sanrazak
14. omecool20 .... ;) booking last week lagi ;-)

mak aihh.. ramai yek yg join TT.. saya ingat nk join skali sblm meletop nih.. hahaha.. sepatutnya due esok.. tp.. slagi daya nk blajar.. saya redah jek.. insyaallah.. kalau tkde hal.. saya join.. kalo tak.. tunggu lg 2 bln ler.. hukhuk...
 
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,510
Likes
3
Points
38
Offline
mak aihh.. ramai yek yg join TT.. saya ingat nk join skali sblm meletop nih.. hahaha.. sepatutnya due esok.. tp.. slagi daya nk blajar.. saya redah jek.. insyaallah.. kalau tkde hal.. saya join.. kalo tak.. tunggu lg 2 bln ler.. hukhuk...
uik... haha.. bersemangat betul.. esok dah due pun nk join jugak...
kalau beranak time tt bolehla namakan anak tu
mohd nz ebay atau siti nz ebay...:D
 
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,765
Likes
1
Points
38
Offline
baik rehat2 jer kat umah... takut2 due kat nz naya sifu2 kena jadik mak bidan. terutama sifu john. tp kalau nak datang jugak, rasanya boleh jer datang sbb sifu john penah citer dlu dia penah jadi nurse. so dun wori... b happy...
 
Top