Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
camne tau awe9 cancel last minit. aku ingat aku sorang je kene ****. hehehe

ahhaha ko pun kena? hahah nnt pakat **** awe ramai2
 
Last edited:

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
sifu qrodat dan sifu optom..,,

Saya minta maaf banyak2 kerana x dapat menghadirkan diri berjumpa sifu berdua pada masa dan waktu yang dijanjikan hari tu..

Ikhlas,
awe 9
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
sifu qrodat dan sifu optom..,,

Saya minta maaf banyak2 kerana x dapat menghadirkan diri berjumpa sifu berdua pada masa dan waktu yang dijanjikan hari tu..

Ikhlas,
awe 9

optom ckp kn salam cium tgn raya cina nnt ahhahaha
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
ko janji ngan awe bila optom? TT ke? pasni nak jumpa awe kena sign agreement. tak datang je kasi saman.... ganti rugi am, trauma, saman malu, teladan... banyak tu....
 

optom77

freshman
Joined
Mar 10, 2009
Messages
1,438
Points
0
ko janji ngan awe bila optom? TT ke? pasni nak jumpa awe kena sign agreement. tak datang je kasi saman.... ganti rugi am, trauma, saman malu, teladan... banyak tu....

janji jumpa senawang, nk beli contact lens utk awek no 3 dia.. tapi takpela, dia dah janji nk bagi aku review ebook sulung dia nnti.
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
ko janji ngan awe bila optom? TT ke? pasni nak jumpa awe kena sign agreement. tak datang je kasi saman.... ganti rugi am, trauma, saman malu, teladan... banyak tu....

huhu..jgnla sampai macam tu sekali sifu VM al-Mousepad..

Kesian kat newbie macam saya ni..
:(
 

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
optom pun kene **** ngan awe? ahahaha.. hebat btol sifu awe nih.. kene blajar ngan dia teknik hit n run nih.. wakaka
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
optom pun kene **** ngan awe? ahahaha.. hebat btol sifu awe nih.. kene blajar ngan dia teknik hit n run nih.. wakaka

Nama teknik ni teknik kibas2..akan diterangkan secara ringkas nanti kepada rakan2 speedebay V1 ..:D
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
Nama teknik ni teknik kibas2..akan diterangkan secara ringkas nanti kepada rakan2 speedebay V1 ..:D

aku book satu yg free punya.....:p
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
saya layak x nk kasi testimonial dlm ebook sifu awe nnt....:)
 

msaifuln

Newbie
Joined
Jun 8, 2008
Messages
855
Points
16
ahhaha nama aku gak dia petik. aku ada janji ngan gransazzer. nnt aku call ko. sapa nak join nnt aku update. x silap gransazer ckp hari ahad.

ok cantik.. aku blk KL ari rabu.. blk ganu mlm esok.. jom konvoi..
 

msaifuln

Newbie
Joined
Jun 8, 2008
Messages
855
Points
16
huhu..jgnla sampai macam tu sekali sifu VM al-Mousepad..

Kesian kat newbie macam saya ni..
:(

Awe aka otai newbie.. aku ada contact ko guna contact kat blog x reply pun.. anyway aku ada send PM WC.
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
Awe aka otai newbie.. aku ada contact ko guna contact kat blog x reply pun.. anyway aku ada send PM WC.

E-mail dah reply malam tadi..PM baru reply :D
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
Sifu awe bile nak wat TT kat melaka? heheha... banyak ilmu nak menunut dari sifu nie..... bley x bley?

bukan ke awe9 ni dah ada kat shah alam..takkan dia scam aku ni kot...kesian aku yg niubai ni :rolleyes:
 
Top