Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
kejap je dia org ni csi gambar. abis kantoi semua. ekekeke

tu la pasal. babyzarra pun nk di CSI nya. pantang la korg nie ada nick ala2 ppuan skit ahhaha
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
minah tu dah pencen dah. mana ada dah skrg.

vm pantang ada nick pompuan , sure up ko eh.. wakakka..
john ; try ko ajak vm pi karok sekali , tgk dia lelaki sejati ke tak ? wakakkakakakaka :D
 

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
owhh ye ke ? ko karok john ke , john karok ko vm ?
heehehe.. aku karok kat JB aje.. nak pi KL tak mampu.. kekekeke.. :)

bukan ke ko tiap2 bulan gi shopping kat klcc? huhuhu
 

johntravolta

freshman
Joined
Oct 11, 2009
Messages
473
Points
0
tuh arr, aku dgr tiap2 tengah bulan shopping kat KLCC. malam parti buih kat zouq, layanan VIP lagi. esok gi karaoke kat bintang palace. fuh, gaya hidup mewah betul
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
sape blk trg kasi roger.. mod qrodat nak open table kepok lekor..

ahhaha nama aku gak dia petik. aku ada janji ngan gransazzer. nnt aku call ko. sapa nak join nnt aku update. x silap gransazer ckp hari ahad.
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
pergh mod jah jv ngan gransazer ke.. wah bertambah maju la dropship malaysia..

bkn la. nk p jumpa nnt senang mintak discount ahhaha
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
hebat mod qrodat sekarang..:D

mintak discount. tang mn yg hebatnya ahhaha. nk p s.alam jumpa .. kot2 ko cancel last minite lg uhhuhuhu
 

optom77

freshman
Joined
Mar 10, 2009
Messages
1,438
Points
0
mintak discount. tang mn yg hebatnya ahhaha. nk p s.alam jumpa .. kot2 ko cancel last minite lg uhhuhuhu

camne tau awe9 cancel last minit. aku ingat aku sorang je kene ****. hehehe
 
Last edited by a moderator:
Top