Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
Aku rasa paling baik suruh diaorg makan sorang 5 bijik sekaligus pastu pakai kain pelekat masuk supermarket.

Tengok sapa punya yang original.

ahahha pastu kita tgk masuk masuk hospital dulu? ahhaha.
bro join? kita x smpt beraya lg kn..
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
Aku rasa paling baik suruh diaorg makan sorang 5 bijik sekaligus pastu pakai kain pelekat masuk supermarket.

Tengok sapa punya yang original.

wakakkaka.. betul nih..
try cadangkan kat depa GT500 .. :)
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38

GT500

freshman
Joined
Feb 28, 2009
Messages
770
Points
0
wah2.. tp agak2 dia org baca x sini..
bro duk mn? jauh ke dr bangi?

Ka'u ro'ang Johor

Diaorg tak baca sini .. tengah kusyuk kat sana.Paling kuat pun diaorg mesti setuju dengan idea tu.
 
Last edited:

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
kat mn tu? kluang ke?
 

egodevilz

freshman
Joined
Jul 10, 2008
Messages
758
Points
18
kat mn tu? kluang ke?

BATU PAHAT kampung ku. ko asal jb jerk kluang. aku tau laa jb top kat keluang sebab ader superhero :rolleyes:
 

egodevilz

freshman
Joined
Jul 10, 2008
Messages
758
Points
18
Ohh ,so raya balik sini ke?

kg sane dah takdok umah dah roboh so kg ku dah pindah ke taman, takde kg la kalo orag tanye tak balik kg ke. aku jawap " tak balik taman jerk"

ego dah jadik org masai daaa

Dah tak ngaku dak kg ahahahahhaa
 

optom77

freshman
Joined
Mar 10, 2009
Messages
1,438
Points
0
esok ka? kalau korang gi senawang esok, teh tarik , kek cheese, nasi lemak ayam semua fully sponsored, cafe kat sebelah.. boleh aku terus buat jamuan raya.
 
Last edited:

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
knp x boleh plak.
bro jom kita lyn teh tarik ebay weekand nie.
lokasi: mamak seksyen 9 bangi (lupa nama)
masa: 3 ptg
tarikh: 10/10/09 (sabtu)

list:
1. qrodat
2. kitakaya
3. heaven


p/s: cekdin, lutfee, m2m, ome, adila, rosnet, awe9 (sapa lg yg dkt2 ek - jom la santai)

p/s: adila jgn lupa bwk kuih tat nenas ehhehe

bro, ni kedai mamak yang belah mana ni bro??
kalau takder aral, bleh aku dtg sat
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
bro, ni kedai mamak yang belah mana ni bro??
kalau takder aral, bleh aku dtg sat

blkg al-ikhsan.. sebaris dgn kedai mkn MJ briani. aku lupa lak nama apa..
 

lutfee

Senior
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,578
Points
38
Teh Tarik Minggu Ni :

lokasi: mamak seksyen 9 bangi (lupa nama)
masa: 3 ptg
tarikh: 10/10/09 (sabtu)

list:
1. qrodat - 0173206055
2. kitakaya
3. heaven


p/s: cekdin, lutfee, m2m, ome, adila, rosnet, awe9 (sapa lg yg dkt2 ek - jom la santai)

p/s: adila jgn lupa bwk kuih tat nenas ehhehe


alamak.. xbleh nak join...i am sorryyy!
ingatkan dptlah jugak sembang2 dgn si berry nih.... ;)
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
alamak.. xbleh nak join...i am sorryyy!
ingatkan dptlah jugak sembang2 dgn si berry nih.... ;)

xdpt join xpe la.. tiada paksaan pun kn..
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
BATU PAHAT kampung ku. ko asal jb jerk kluang. aku tau laa jb top kat keluang sebab ader superhero :rolleyes:

bukan da ego.. org rumah qrodat org Kluang..:)tu sebab dia selalu sebut kluang je... bukan pasal kluang Man.

Batu Pahat daerah tercinta.

bro GT , batu pahat ke? hehe.. boleh la belanja nasi beriyani gam ni kalau saya terlepas ke batu pahat.haha
 
Top