Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
kat jb ada buat sesi teh tarik gak x... minggu dpn nak pegi jb 2 minggu kat sana harap2 dapt la menuntut ilmu dr sifu2 kat jb lak

ada2.. leh contact2 founder team speedeBay kekuda, setiausaha egodevilz, bendahari traders, juruaudit big_money, juruaudit kallam dan ahli biasa awe 9.

kalau nk buat area JB kena check jadual founder , kekuda, dia bz sikit sekarang tour satu malaysia seminar speedeBay.:p
 

egodevilz

freshman
Joined
Jul 10, 2008
Messages
758
Points
18
ada2.. leh contact2 founder team speedeBay kekuda, setiausaha egodevilz, bendahari traders, juruaudit big_money, juruaudit kallam dan ahli biasa awe 9.

kalau nk buat area JB kena check jadual founder , kekuda, dia bz sikit sekarang tour satu malaysia seminar speedeBay.:p

weh aku lak yg kene. ko la setiausaha tak lame lagi kan ko jadi warga johor. :rolleyes:
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
waaa... aku dah jadi founder la... hahahaha..
cehhh.. ada plak aku yg kena.. hari Jumaat ni ada sesi ngeteh kat Setia Tropika... sesaper yg sudi tu dtg la.. setakat ni baru ada 2 org je termasuk aku.. wakakkakaka.. :)
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
haha baik korang lantik AJK teh tarik tiap2 negeri. peringkat daerah pun dah ok.
 

nick sparrow

freshman
Joined
Mar 11, 2007
Messages
112
Points
16
waaa... aku dah jadi founder la... hahahaha..
cehhh.. ada plak aku yg kena.. hari Jumaat ni ada sesi ngeteh kat Setia Tropika... sesaper yg sudi tu dtg la.. setakat ni baru ada 2 org je termasuk aku.. wakakkakaka.. :)

alamak jgn la buat jumaat ni... buat la jumaat depan... ahad ni br nak pg jb nih :D
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
alamak jgn la buat jumaat ni... buat la jumaat depan... ahad ni br nak pg jb nih :D

jumaat depan pun boleh..
takde hal punya.. hehehe :)
mmg tiap2 minggu kitaorg pi ngeteh ni.. :)
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
xpe lantik dulu.. nnt mesyuarat.. br tendang je ahahha

agak-agak, aku bleh join tak? walaupun tak layan sgt ebay nih.. heheheh
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
agak-agak, aku bleh join tak? walaupun tak layan sgt ebay nih.. heheheh

knp x boleh plak.
bro jom kita lyn teh tarik ebay weekand nie.
lokasi: mamak seksyen 9 bangi (lupa nama)
masa: 3 ptg
tarikh: 10/10/09 (sabtu)

list:
1. qrodat
2. kitakaya
3. heaven


p/s: cekdin, lutfee, m2m, ome, adila, rosnet, awe9 (sapa lg yg dkt2 ek - jom la santai)

p/s: adila jgn lupa bwk kuih tat nenas ehhehe
 

GT500

freshman
Joined
Feb 28, 2009
Messages
770
Points
0
knp x boleh plak.
bro jom kita lyn teh tarik ebay weekand nie.
lokasi: mamak seksyen 9 bangi (lupa nama)
masa: 3 ptg
tarikh: 10/10/09 (sabtu)

list:
1. qrodat
2. kitakaya
3. heaven


p/s: cekdin, lutfee, m2m, ome, adila, rosnet, awe9 (sapa lg yg dkt2 ek - jom la santai)

p/s: adila jgn lupa bwk kuih tat nenas ehhehe

3 petang bro?
 

kitakaya

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,136
Points
36
aku nak join teh tarik "gugusan Qrodat"
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
3 petang bro?

a'a la ptg la. memandangkn ada yg x boleh dtg mlm. klu nk kita lepak smp mlm smbl lyn bola ahhaha
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
puhhhh , thread ni gak yg aman.. hehehe..
thread obat totey Vimax dah nak meletop.. wakakkaka..
dah semua produk dikatakan asli , yg mana satu tiruannya ?
 

GT500

freshman
Joined
Feb 28, 2009
Messages
770
Points
0
puhhhh , thread ni gak yg aman.. hehehe..
thread obat totey Vimax dah nak meletop.. wakakkaka..
dah semua produk dikatakan asli , yg mana satu tiruannya ?

Aku rasa paling baik suruh diaorg makan sorang 5 bijik sekaligus pastu pakai kain pelekat masuk supermarket.

Tengok sapa punya yang original.
 

GT500

freshman
Joined
Feb 28, 2009
Messages
770
Points
0
a'a la ptg la. memandangkn ada yg x boleh dtg mlm. klu nk kita lepak smp mlm smbl lyn bola ahhaha

Ala bro 10hb takda bola la diaorg semua international duty,kelayakkan World Cup.
 
Top