Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

adila

freshman
Joined
Mar 21, 2007
Messages
280
Points
16
No hal.. ko pun dah share vcc baru mlm td.. Tp aku lupa daa nak catat nama vcc tu. ko leh pm aku x? aku xder no tepon ko ni.. huhuhu :D
woit...ruginya aku blah awal...tak sempat denagr niche yang 20k..hahah..nas, ko kena share gak tu ngan aku sama ek...jauh aku pegi nak jumpa ko tu..hahahha
 

afnan145

freshman
Joined
Jun 20, 2009
Messages
725
Points
18
heeheheh.. cian affnan.. Balik naik moto.. Pusing jauh.. Apa pun.. thanks SFIooo. yang payong makan malam tadik...
insya'Allah next TT tak naik moto dah..:D

terima kasih kpd sifoo yg open table mlm td....

p/s: alhamdulillah, dah lulus permohonan gua...ekekeke
 

kitakaya

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,136
Points
36
insya'Allah next TT tak naik moto dah..:D

terima kasih kpd sifoo yg open table mlm td....

p/s: alhamdulillah, dah lulus permohonan gua...ekekeke
ni la salah sorang ahlil-ahlil wajib yg selalu turun tt bangi.. akhirnye lum abis skola dh bleh kuar kete bmw.. d/p 10k hasil ebay 100% <<<TAHNIAH>>>

bak la satu niche wei...
 

ijamidayu

Newbie
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,075
Points
38
Age
38
ni la salah sorang ahlil-ahlil wajib yg selalu turun tt bangi.. akhirnye lum abis skola dh bleh kuar kete bmw.. d/p 10k hasil ebay 100% <<<TAHNIAH>>>

bak la satu niche wei...

Nie salah 1 sifoo yang macam sifoo KITAKAYA>. Beli keta CASH tapi still nak utang.. Hahahah/.. Tapi sifoo KITAKAYA tetap KAYA pasai dier beli keta CASH. Bulan depan kata nak beli keta ALPARD erk bro..??

Jgn lupa bawak kami pusing2... Nak rasa naik gak..
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
Nie salah 1 sifoo yang macam sifoo KITAKAYA>. Beli keta CASH tapi still nak utang.. Hahahah/.. Tapi sifoo KITAKAYA tetap KAYA pasai dier beli keta CASH. Bulan depan kata nak beli keta ALPARD erk bro..??

Jgn lupa bawak kami pusing2... Nak rasa naik gak..
tumpang sore buleh?
nk p mkn nan tandori kat putrajaya dah le..
hhuuhuhuh
 

jaisensei

freshman
Joined
Jan 16, 2009
Messages
207
Points
16
HAhaahaha// Meh kita naik keta SIFO KITAKAYA ngan SIFO AFNAN!!!!
jom jom.. kita wat macam dalam video ni.. tgk lepas ni sifu kitakaya ngn sifu afnan sanggup tak nak tumpangkan lagi hehe...

[video=youtube;JzltK0KpcRs]http://www.youtube.com/watch?v=JzltK0KpcRs&feature=player_detailpage[/video]
 

afnan145

freshman
Joined
Jun 20, 2009
Messages
725
Points
18
HAhaahaha// Meh kita naik keta SIFO KITAKAYA ngan SIFO AFNAN!!!!
any time..no prob...:D

ni la salah sorang ahlil-ahlil wajib yg selalu turun tt bangi.. akhirnye lum abis skola dh bleh kuar kete bmw.. d/p 10k hasil ebay 100% <<<TAHNIAH>>>

bak la satu niche wei...
trima kasih sifooo...smua ni berkat doa sifooo dan teknik yg sifoo kongsikan ari tu....hehehe

erk...niche pun sifoo yg bagi, takkan nk kena bg balik...:D
 

afnan145

freshman
Joined
Jun 20, 2009
Messages
725
Points
18
jom jom.. kita wat macam dalam video ni.. tgk lepas ni sifu kitakaya ngn sifu afnan sanggup tak nak tumpangkan lagi hehe...

[video=youtube;JzltK0KpcRs]http://www.youtube.com/watch?v=JzltK0KpcRs&feature=player_detailpage[/video]
hahahahha...kita tgk dulu mcm mana...:D
 

akongb

freshman
Joined
Mar 5, 2010
Messages
174
Points
16
nyesal x datang....kalu x boleh tengok2 muka sifu2 ensem.hehe
 

johntravolta

freshman
Joined
Oct 11, 2009
Messages
473
Points
0
den ado jek, dah tak aktif skrg so jadi silent reader jek la sambil2 menghiburkan diri dgn membaca ayat2 motivasi, ayat2 bakar line dan ilmu2 dari sema siffeww2 & otai2 sekalian jek skrg.. hihihi....
 
Top