Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
~sekadar cadangan~

tuan MOD tak nak wat kutipan Fund utk TT ke? aku ingat lagi bagus.. set minimum fund utk join cth RM10 (minimum) lebih lagi bagus.

pastu senaraikan nama kaki warung/kaki lepak tersebut=). so mesti gempak everyweek/everymonth leh layan TT... siap boleh wat game futsal lagi kalau lebih la.

just cadangan.

Aku AFUNDI sifew Qrodat jadi Amir saff (ketua kampung)! hehe
sifu jaisensei, mmg pd awlnya dulu tt x pnh byr asing2.. sapa yg sale lebih letak duit lebih..
newbie mcm aku letak syilin je.. kapten2 kasi duit besar skit.. siap lebih2 duit..
ttg lokasi tu.. mmg lokasi tetap NZ KL.. tapi lama kelamaan xde org dah nk ber TT..
xtau mn pergi.. maklum la yg dtg newbie2.. so kami pun lepak je kampung halaman di bangi..
nnt insyaallah klu ramai dr KL, S.alam.. damansara.. kita hidukn balik NZ..
byk hot niche sana..
 

kitakaya

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,136
Points
36
sifu jaisensei, mmg pd awlnya dulu tt x pnh byr asing2.. sapa yg sale lebih letak duit lebih..
newbie mcm aku letak syilin je.. kapten2 kasi duit besar skit.. siap lebih2 duit..
ttg lokasi tu.. mmg lokasi tetap NZ KL.. tapi lama kelamaan xde org dah nk ber TT..
xtau mn pergi.. maklum la yg dtg newbie2.. so kami pun lepak je kampung halaman di bangi..
nnt insyaallah klu ramai dr KL, S.alam.. damansara.. kita hidukn balik NZ..
byk hot niche sana..
tu la.. maybe diorg sume ngah masyuk.. x sempat nak kira paypal klu g tt..
xpun time ada prob ke ada yg nk reveal niche baru la laju turun..
tu yg seronok tt kat bangi.. yg dtg tt sume x kira time senang ke susah ke.. tt sentiasa meriah..
 
Last edited:

jaisensei

freshman
Joined
Jan 16, 2009
Messages
207
Points
16
oh macam tu ka.. maklumla ramai sifu yg dah berkeluarga, tu yg susah nak trun selalu tu..komitmen dgn keluarga..nak balik lewat pun tak boleh dah mcm bujang2 dulu.. nnti kalau korang nak lepak (Teh tarik kecil-kecilan) kat bangi PM saya boleh? InsyaAllah saya turun...
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
~sekadar cadangan~

tuan MOD tak nak wat kutipan Fund utk TT ke? aku ingat lagi bagus.. set minimum fund utk join cth RM10 (minimum) lebih lagi bagus.

pastu senaraikan nama kaki warung/kaki lepak tersebut=). so mesti gempak everyweek/everymonth leh layan TT... siap boleh wat game futsal lagi kalau lebih la.

just cadangan.

Aku AFUNDI sifew Qrodat jadi Amir saff (ketua kampung)! hehe
TT tak payah fund takpe. Kitakaya selalu open table. Ada jugak dia nak open satu kedai tapi sempat aku sekat. aku turun TT geng bikers pun selalu short time nak bayo. dia orang belen siap bleh cover 2-3 kali TT lagi.
 

siti_nasrul

freshman
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,189
Points
0
tu la.. maybe diorg sume ngah masyuk.. x sempat nak kira paypal klu g tt..
xpun time ada prob ke ada yg nk reveal niche baru la laju turun..
tu yg seronok tt kat bangi.. yg dtg tt sume x kira time senang ke susah ke.. tt sentiasa meriah..
Meriah giler.. Sbb tu aku suka g bangi.. Amik aura kapten2.. :D

oh macam tu ka.. maklumla ramai sifu yg dah berkeluarga, tu yg susah nak trun selalu tu..komitmen dgn keluarga..nak balik lewat pun tak boleh dah mcm bujang2 dulu.. nnti kalau korang nak lepak (Teh tarik kecil-kecilan) kat bangi PM saya boleh? InsyaAllah saya turun...
jgn risau sifu.. TT bukan kelas atau kuliah.. so, bole balik anytime.. xder masalah.. Jgn scam sudaaa... :))
 

akongb

freshman
Joined
Mar 5, 2010
Messages
174
Points
16
jom la buat TT.mintak2 la dekat ngan ktm senang sket newbia nak balik.newbie x mampu lagi nk pakai kete.
 

jaisensei

freshman
Joined
Jan 16, 2009
Messages
207
Points
16
Meriah giler.. Sbb tu aku suka g bangi.. Amik aura kapten2.. :D



jgn risau sifu.. TT bukan kelas atau kuliah.. so, bole balik anytime.. xder masalah.. Jgn scam sudaaa... :))
ohh mcm tu saya pun nak mintak cucuk sikit la aura2 kapten2 ni hehe (nak amik berkat).. :D barula naik semangat sikit.. hehe

btw, ada scammers gak ke time teh tarik? scam pe lak la time tu? <-- minta pencerahannya sifu:D
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
33
ada. contohnya aku penah scam sifu lut time TT. lepas tu chip kitakaya penah scam aku time TT.
pastu sifu Optom pon ada scam TT gak kata hujan x dapat datang padahal tgk game Manchester.=p
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38

scudmissile

Staff member
mod
Joined
Feb 18, 2010
Messages
438
Points
28
jom la turun bangi sek 4 mlm nie.. kami tunggu..
ckp je nk mkn apa uuhuhhu
adeh sifoo bru bc da...
next time tukar venue kt putrajaya plak yerk...

kat serdang ok jugak... western kat roundabout tuh...
ape tah namenye...
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
sifu jaisensei, mmg pd awlnya dulu tt x pnh byr asing2.. sapa yg sale lebih letak duit lebih..
newbie mcm aku letak syilin je.. kapten2 kasi duit besar skit.. siap lebih2 duit..
ttg lokasi tu.. mmg lokasi tetap NZ KL.. tapi lama kelamaan xde org dah nk ber TT..
xtau mn pergi.. maklum la yg dtg newbie2.. so kami pun lepak je kampung halaman di bangi..
nnt insyaallah klu ramai dr KL, S.alam.. damansara.. kita hidukn balik NZ..
byk hot niche sana..
Kat shah alam ni mcm tinggal aku sorang2 jerk..hahahahah..alahai TT terlepas sokmo..blacklisted dah ke nama aku ni dr TT ;)
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
adeh sifoo bru bc da...
next time tukar venue kt putrajaya plak yerk...

kat serdang ok jugak... western kat roundabout tuh...
ape tah namenye...
putrajaya - bangi dgn putrajaya - serdang bkn sama jauh ke?
smlm dangabay drp s.alam turun.. so semua org join je..
cari ilmu skit2 pasal urus harta..
 

kitakaya

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,136
Points
36
putrajaya - bangi dgn putrajaya - serdang bkn sama jauh ke?
smlm dangabay drp s.alam turun.. so semua org join je..
cari ilmu skit2 pasal urus harta..
chip nas dari melaka pun sanggup turun tiap2 bulan.. ini yg minyak 10 hinggit x abis pun x mo dtg..
sbb mod xde sijil dari ebay kot.. x pon sbb x tunjuk duit ke screen shoot ke..
 

akongb

freshman
Joined
Mar 5, 2010
Messages
174
Points
16
xde gambo ke TT smlm?walaupun x join nk tgk muka sifu.keskes
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
chip nas dari melaka pun sanggup turun tiap2 bulan.. ini yg minyak 10 hinggit x abis pun x mo dtg..
sbb mod xde sijil dari ebay kot.. x pon sbb x tunjuk duit ke screen shoot ke..
sijil SPM pun aku xde.. sijil lahir je ada.. bole tunjuk ke?
nk print SS tp screen x penuh.. br ada 3 transaction..
print pun buat org gelak je.. klu ada sifu2 nk kasi pinjam SS
hamba ok je.. uhhuuh
 
Last edited:
Top