Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

Joined
Jan 16, 2009
Messages
197
Likes
0
Points
16
Offline
aiyakkkkk... Insya'Allah boleh.. tapi jgn lak mintak patin tak pasal masuk muka depan metro Haha! (bior ikhlas kalau nk belanja=teh tarik je sbb aku nubie hehe)
takde nak tukar angin ke damansara/kota damansara... ikut NKVE kuar kota Damansara ada landmark Giant... bnyk gak port minum2 kat sini.. nnti aku jadi pemandu pelancong korang..sunsuria pon best gak..sebelah tune hotel.

SunSuria makan makan.
 
Joined
Jan 16, 2009
Messages
197
Likes
0
Points
16
Offline
~sekadar cadangan~

tuan MOD tak nak wat kutipan Fund utk TT ke? aku ingat lagi bagus.. set minimum fund utk join cth RM10 (minimum) lebih lagi bagus.

pastu senaraikan nama kaki warung/kaki lepak tersebut=). so mesti gempak everyweek/everymonth leh layan TT... siap boleh wat game futsal lagi kalau lebih la.

just cadangan.

Aku AFUNDI sifew Qrodat jadi Amir saff (ketua kampung)! hehe
 
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,829
Likes
0
Points
38
Offline
~sekadar cadangan~

tuan MOD tak nak wat kutipan Fund utk TT ke? aku ingat lagi bagus.. set minimum fund utk join cth RM10 (minimum) lebih lagi bagus.

pastu senaraikan nama kaki warung/kaki lepak tersebut=). so mesti gempak everyweek/everymonth leh layan TT... siap boleh wat game futsal lagi kalau lebih la.

just cadangan.

Aku AFUNDI sifew Qrodat jadi Amir saff (ketua kampung)! hehe
sifu jaisensei, mmg pd awlnya dulu tt x pnh byr asing2.. sapa yg sale lebih letak duit lebih..
newbie mcm aku letak syilin je.. kapten2 kasi duit besar skit.. siap lebih2 duit..
ttg lokasi tu.. mmg lokasi tetap NZ KL.. tapi lama kelamaan xde org dah nk ber TT..
xtau mn pergi.. maklum la yg dtg newbie2.. so kami pun lepak je kampung halaman di bangi..
nnt insyaallah klu ramai dr KL, S.alam.. damansara.. kita hidukn balik NZ..
byk hot niche sana..
 
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,110
Likes
0
Points
36
Offline
sifu jaisensei, mmg pd awlnya dulu tt x pnh byr asing2.. sapa yg sale lebih letak duit lebih..
newbie mcm aku letak syilin je.. kapten2 kasi duit besar skit.. siap lebih2 duit..
ttg lokasi tu.. mmg lokasi tetap NZ KL.. tapi lama kelamaan xde org dah nk ber TT..
xtau mn pergi.. maklum la yg dtg newbie2.. so kami pun lepak je kampung halaman di bangi..
nnt insyaallah klu ramai dr KL, S.alam.. damansara.. kita hidukn balik NZ..
byk hot niche sana..
tu la.. maybe diorg sume ngah masyuk.. x sempat nak kira paypal klu g tt..
xpun time ada prob ke ada yg nk reveal niche baru la laju turun..
tu yg seronok tt kat bangi.. yg dtg tt sume x kira time senang ke susah ke.. tt sentiasa meriah..
 
Last edited:
Joined
Jan 16, 2009
Messages
197
Likes
0
Points
16
Offline
oh macam tu ka.. maklumla ramai sifu yg dah berkeluarga, tu yg susah nak trun selalu tu..komitmen dgn keluarga..nak balik lewat pun tak boleh dah mcm bujang2 dulu.. nnti kalau korang nak lepak (Teh tarik kecil-kecilan) kat bangi PM saya boleh? InsyaAllah saya turun...
 
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,849
Likes
1
Points
38
Offline
~sekadar cadangan~

tuan MOD tak nak wat kutipan Fund utk TT ke? aku ingat lagi bagus.. set minimum fund utk join cth RM10 (minimum) lebih lagi bagus.

pastu senaraikan nama kaki warung/kaki lepak tersebut=). so mesti gempak everyweek/everymonth leh layan TT... siap boleh wat game futsal lagi kalau lebih la.

just cadangan.

Aku AFUNDI sifew Qrodat jadi Amir saff (ketua kampung)! hehe
TT tak payah fund takpe. Kitakaya selalu open table. Ada jugak dia nak open satu kedai tapi sempat aku sekat. aku turun TT geng bikers pun selalu short time nak bayo. dia orang belen siap bleh cover 2-3 kali TT lagi.
 
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,114
Likes
0
Points
0
Offline
tu la.. maybe diorg sume ngah masyuk.. x sempat nak kira paypal klu g tt..
xpun time ada prob ke ada yg nk reveal niche baru la laju turun..
tu yg seronok tt kat bangi.. yg dtg tt sume x kira time senang ke susah ke.. tt sentiasa meriah..
Meriah giler.. Sbb tu aku suka g bangi.. Amik aura kapten2.. :D

oh macam tu ka.. maklumla ramai sifu yg dah berkeluarga, tu yg susah nak trun selalu tu..komitmen dgn keluarga..nak balik lewat pun tak boleh dah mcm bujang2 dulu.. nnti kalau korang nak lepak (Teh tarik kecil-kecilan) kat bangi PM saya boleh? InsyaAllah saya turun...
jgn risau sifu.. TT bukan kelas atau kuliah.. so, bole balik anytime.. xder masalah.. Jgn scam sudaaa... :))
 

akongb

freshman
Joined
Mar 5, 2010
Messages
170
Likes
0
Points
16
Offline
jom la buat TT.mintak2 la dekat ngan ktm senang sket newbia nak balik.newbie x mampu lagi nk pakai kete.
 
Joined
Jan 16, 2009
Messages
197
Likes
0
Points
16
Offline
Meriah giler.. Sbb tu aku suka g bangi.. Amik aura kapten2.. :D



jgn risau sifu.. TT bukan kelas atau kuliah.. so, bole balik anytime.. xder masalah.. Jgn scam sudaaa... :))
ohh mcm tu saya pun nak mintak cucuk sikit la aura2 kapten2 ni hehe (nak amik berkat).. :D barula naik semangat sikit.. hehe

btw, ada scammers gak ke time teh tarik? scam pe lak la time tu? <-- minta pencerahannya sifu:D
 
Top