Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

dilemma

Super Senior
Joined
Sep 9, 2008
Messages
951
Points
28
Age
36
kita org bkn xnk ajak.. tp segan dgn Dr.
maklum la kami nie geng2 despach aje..
keje hantar brg aje wakakkaka
Bukan korang sekarang dah up level sampai orang post office datang rumah ker. Hehe. Ngengada arr segan-segan. Saya macam ni jugak. Masih mesra, peramah dan baik hati. Keh keh keh.

hehehe.. DR.-DR. nie yg segan nak ajak... Nanti Dr. Ada kelapangan mai K.L habaq ler.. : Leh sembang2 lagik... :)
InsyaALLAH. Lama tak lepak tempat Hot Niche tuh. Weh, sekarang kat sini tak meriah macam dulu dah ek. Kurang laju dia punya progress. Hehe. Ilmu masing-masing dah penuh di dada nih. Orang baru yang saya tak kenal pun ramai. Hurm... Banyak berubah dah tempat ni.
 
Last edited:

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
ehh... DR Dilemma dah masuk da... otai niche 'stone' suatu ketika dahulu.... huhuhuuhu
dr, bila mau TT sama kitaorg... ?
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
Wooo Dr. Dilemma muncul balik. Bila mau TT Dr??

Pada yang tak kenal, Dr. Dilemma ni antara pioneer awal ebayer kat sini dan antara yang turun sesi TT pertama pada 9 Mei 2009 di Bdr Sri Permaisuri dulu sebelum menghilang kerana dilema dengan study. Meh aku tepek gambar sikit. Yang pakai baju banduan kaler merah tu tak payah nak intro dah rasanya. Dah pemes sangat dalam ni.



Shtt!!.. Xpe vm ngah bertapa.. dia x baca.. kita kasi onar ini thread..
Huahauhauhaua.. Apa da.. Cian VM.. die pun aku lama tak jumpa.. Call arie tueh pun bz memanjang jerk.. Jadi model ler katakan... :)
Sesuka hati korang jek kutuk aku. Mentang² la aku dah season... ceeetttt...
 
Last edited:

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
Bukan korang sekarang dah up level sampai orang post office datang rumah ker. Hehe. Ngengada arr segan-segan. Saya macam ni jugak. Masih mesra, peramah dan baik hati. Keh keh keh.
mesra dan peramah tu dh betul.. tp baik hati tu kena pikir dulu..
klu dh lepas teh tarik.. boleh consider wakakak
 

dilemma

Super Senior
Joined
Sep 9, 2008
Messages
951
Points
28
Age
36
ehh... DR Dilemma dah masuk da... otai niche 'stone' suatu ketika dahulu.... huhuhuuhu
dr, bila mau TT sama kitaorg... ?
Uish. Memang teringin la sangat kan. Haha. Sekarang lepak BP jer la bro. Tak tau bila lagi naik KL. Hari tuh ada call Zacky. Dia pun tak berapa sihat dengarnya. Tunggu dia sihat ler dulu.

Wooo Dr. Dilemma muncul balik. Bila mau TT Dr??

Pada yang tak kenal, Dr. Dilemma ni antara pioneer awal ebayer kat sini dan antara yang turun sesi TT pertama pada 9 Mei 2009 di Bdr Sri Permaisuri dulu sebelum menghilang kerana dilema dengan study. Meh aku tepek gambar sikit. Yang pakai baju banduan kaler merah tu tak payah nak intro dah rasanya. Dah pemes sangat dalam ni.
Yerrrr... Nanti turun KL kita TT. Lepak tempat mula-mula kita jumpa dulu. Baru nostalgik. Haha.

mesra dan peramah tu dh betul.. tp baik hati tu kena pikir dulu..
klu dh lepas teh tarik.. boleh consider wakakak
Oit. Dulu gua dah bagi lepak bilik hotel PREE kira okay la tuh! Hahaha!
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38

akongb

freshman
Joined
Mar 5, 2010
Messages
174
Points
16
xde dah ke sesi teh tarik ni?minat gak nak join.hehe
 

kitakaya

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,136
Points
36
xde dah ke sesi teh tarik ni?minat gak nak join.hehe
sifu akong carik la tempat ngan masa nnti ada la yg menyusul..
sifu vm ngah bertape so sifu akong la amik alih tempat dia arrange tt..
lama dh sepi tt ni...
 
Last edited:

shazwi

freshman
Joined
Jun 1, 2008
Messages
515
Points
16
belah kedah/peneng takdak sapa nak buat ke? huhu
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
betul dah tu.. 1 table dia payung skali..
we vote KITAKAYA
huh..??? sifew kitakaya nak open table malam ni? kat mana?? kat bangi?? best..best..best..
 

akongb

freshman
Joined
Mar 5, 2010
Messages
174
Points
16
sifu akong carik la tempat ngan masa nnti ada la yg menyusul..
sifu vm ngah bertape so sifu akong la amik alih tempat dia arrange tt..
lama dh sepi tt ni...
kalo newbie buat mmg sorg2 jer la lepak.xde org nak join.haha....vote sifu kitakaya!
 

shazwi

freshman
Joined
Jun 1, 2008
Messages
515
Points
16
Top