Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

dilemma

Super Senior
Joined
Sep 9, 2008
Messages
937
Likes
55
Points
28
Age
35
Offline
ahhaha Dr. Dilemma lyn forum lg kah?
ahhaha apa citer?
Haha. Aku dah selesai dah bro. Dah boleh layan WC balik dah. Nih nak start eBay balik nih cemana nih. Skill dah hilang dah. Lu orang plak TT tak ajak. Cemano ned den nak kayo neh? Haha!
 
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,510
Likes
3
Points
38
Offline
Haha. Aku dah selesai dah bro. Dah boleh layan WC balik dah. Nih nak start eBay balik nih cemana nih. Skill dah hilang dah. Lu orang plak TT tak ajak. Cemano ned den nak kayo neh? Haha!
sekali dr eBay sudah muncul kembali daa...:D
welkam back bebeh....:D
 
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,829
Likes
0
Points
38
Offline
Haha. Aku dah selesai dah bro. Dah boleh layan WC balik dah. Nih nak start eBay balik nih cemana nih. Skill dah hilang dah. Lu orang plak TT tak ajak. Cemano ned den nak kayo neh? Haha!
kita org bkn xnk ajak.. tp segan dgn Dr.
maklum la kami nie geng2 despach aje..
keje hantar brg aje wakakkaka
 
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,038
Likes
1
Points
38
Age
37
Offline
kita org bkn xnk ajak.. tp segan dgn Dr.
maklum la kami nie geng2 despach aje..
keje hantar brg aje wakakkaka
hehehe.. DR.-DR. nie yg segan nak ajak... Nannti Dr. Ada kelapangan mai K.L habaq ler.. : Leh sembang2 lagik... :)
 

dilemma

Super Senior
Joined
Sep 9, 2008
Messages
937
Likes
55
Points
28
Age
35
Offline
kita org bkn xnk ajak.. tp segan dgn Dr.
maklum la kami nie geng2 despach aje..
keje hantar brg aje wakakkaka
Bukan korang sekarang dah up level sampai orang post office datang rumah ker. Hehe. Ngengada arr segan-segan. Saya macam ni jugak. Masih mesra, peramah dan baik hati. Keh keh keh.

hehehe.. DR.-DR. nie yg segan nak ajak... Nanti Dr. Ada kelapangan mai K.L habaq ler.. : Leh sembang2 lagik... :)
InsyaALLAH. Lama tak lepak tempat Hot Niche tuh. Weh, sekarang kat sini tak meriah macam dulu dah ek. Kurang laju dia punya progress. Hehe. Ilmu masing-masing dah penuh di dada nih. Orang baru yang saya tak kenal pun ramai. Hurm... Banyak berubah dah tempat ni.
 
Last edited:

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,625
Likes
1
Points
38
Offline
ehh... DR Dilemma dah masuk da... otai niche 'stone' suatu ketika dahulu.... huhuhuuhu
dr, bila mau TT sama kitaorg... ?
 
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,849
Likes
1
Points
38
Offline
Wooo Dr. Dilemma muncul balik. Bila mau TT Dr??

Pada yang tak kenal, Dr. Dilemma ni antara pioneer awal ebayer kat sini dan antara yang turun sesi TT pertama pada 9 Mei 2009 di Bdr Sri Permaisuri dulu sebelum menghilang kerana dilema dengan study. Meh aku tepek gambar sikit. Yang pakai baju banduan kaler merah tu tak payah nak intro dah rasanya. Dah pemes sangat dalam ni.



Shtt!!.. Xpe vm ngah bertapa.. dia x baca.. kita kasi onar ini thread..
Huahauhauhaua.. Apa da.. Cian VM.. die pun aku lama tak jumpa.. Call arie tueh pun bz memanjang jerk.. Jadi model ler katakan... :)
Sesuka hati korang jek kutuk aku. Mentang² la aku dah season... ceeetttt...
 
Last edited:
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,829
Likes
0
Points
38
Offline
Bukan korang sekarang dah up level sampai orang post office datang rumah ker. Hehe. Ngengada arr segan-segan. Saya macam ni jugak. Masih mesra, peramah dan baik hati. Keh keh keh.
mesra dan peramah tu dh betul.. tp baik hati tu kena pikir dulu..
klu dh lepas teh tarik.. boleh consider wakakak
 

dilemma

Super Senior
Joined
Sep 9, 2008
Messages
937
Likes
55
Points
28
Age
35
Offline
ehh... DR Dilemma dah masuk da... otai niche 'stone' suatu ketika dahulu.... huhuhuuhu
dr, bila mau TT sama kitaorg... ?
Uish. Memang teringin la sangat kan. Haha. Sekarang lepak BP jer la bro. Tak tau bila lagi naik KL. Hari tuh ada call Zacky. Dia pun tak berapa sihat dengarnya. Tunggu dia sihat ler dulu.

Wooo Dr. Dilemma muncul balik. Bila mau TT Dr??

Pada yang tak kenal, Dr. Dilemma ni antara pioneer awal ebayer kat sini dan antara yang turun sesi TT pertama pada 9 Mei 2009 di Bdr Sri Permaisuri dulu sebelum menghilang kerana dilema dengan study. Meh aku tepek gambar sikit. Yang pakai baju banduan kaler merah tu tak payah nak intro dah rasanya. Dah pemes sangat dalam ni.
Yerrrr... Nanti turun KL kita TT. Lepak tempat mula-mula kita jumpa dulu. Baru nostalgik. Haha.

mesra dan peramah tu dh betul.. tp baik hati tu kena pikir dulu..
klu dh lepas teh tarik.. boleh consider wakakak
Oit. Dulu gua dah bagi lepak bilik hotel PREE kira okay la tuh! Hahaha!
 
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,110
Likes
0
Points
36
Offline
xde dah ke sesi teh tarik ni?minat gak nak join.hehe
sifu akong carik la tempat ngan masa nnti ada la yg menyusul..
sifu vm ngah bertape so sifu akong la amik alih tempat dia arrange tt..
lama dh sepi tt ni...
 
Last edited:
Top