Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

sahabat313

freshman
Joined
Jul 29, 2009
Messages
33
Points
0
Your eBay account has been suspended for 30 days because of a violation of the eBay Feedback Manipulation policy. The following information led to our decision:

**About the eBay Feedback Manipulation Policy***
The selling or bidding on an item for the sole purpose of artificially increasing Feedback ratings is a violation of eBay policies.

Violations of this policy can result in account suspension. For more information, please go to:


##jaga2 yg jual stamp faham2 tu###
 

siti_nasrul

freshman
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,189
Points
0
Your eBay account has been suspended for 30 days because of a violation of the eBay Feedback Manipulation policy. The following information led to our decision:

**About the eBay Feedback Manipulation Policy***
The selling or bidding on an item for the sole purpose of artificially increasing Feedback ratings is a violation of eBay policies.

Violations of this policy can result in account suspension. For more information, please go to:


##jaga2 yg jual stamp faham2 tu###
hahahha... harap ikut semua rule tuk beli belah fb.. kalo x ikut rule, beli fb berbayar pun leh kena.. yg penting jgn gopoh2... :D
 

Abd.Hadis

freshman
Joined
Jul 13, 2010
Messages
155
Points
0
hahahha... harap ikut semua rule tuk beli belah fb.. kalo x ikut rule, beli fb berbayar pun leh kena.. yg penting jgn gopoh2... :D
betul..tu..kalau jual feedback tu buatlah discription yang tidak di ragui..(menipu cara Pro) hehehe...kadang2 takut juga nak beli feedback discripton ringkas sgt.....takut pembeli pulak terlibat kalau ada masalah...
 

c3kgu

freshman
Joined
Nov 24, 2009
Messages
29
Points
0
betul..tu..kalau jual feedback tu buatlah discription yang tidak di ragui..(menipu cara Pro) hehehe...kadang2 takut juga nak beli feedback discripton ringkas sgt.....takut pembeli pulak terlibat kalau ada masalah...
sy budak baru belajar...katne ada nak beli ni..aritu ada beli satu pastu xjumpe2 lg...huhu
 

successsor

freshman
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,830
Points
38
eh apa ni off topik. nak borak bukak ym la. eheh... mcm mod pulak aku kan... apa2 pun thanks kepada sifu rempit, sifu mod, sifu kitakaya dan sifu waje sebab ajak TT malam tadi. rupa2nya sifu rempit bawak gang kereta mewah diala... fuh, aku pun dah siap feel mcm ada keta mewah gak. cayalah sifu rempit. kaula inspirasi aku... bilalah aku boleh pakai c***** mcm sifu yer...
 

afnan145

freshman
Joined
Jun 20, 2009
Messages
725
Points
18
eh apa ni off topik. nak borak bukak ym la. eheh... mcm mod pulak aku kan... apa2 pun thanks kepada sifu rempit, sifu mod, sifu kitakaya dan sifu waje sebab ajak TT malam tadi. rupa2nya sifu rempit bawak gang kereta mewah diala... fuh, aku pun dah siap feel mcm ada keta mewah gak. cayalah sifu rempit. kaula inspirasi aku... bilalah aku boleh pakai c***** mcm sifu yer...
oit..bakal MOD dah marah...ekekeke
 

msaifuln

Newbie
Joined
Jun 8, 2008
Messages
855
Points
16
eh apa ni off topik. nak borak bukak ym la. eheh... mcm mod pulak aku kan... apa2 pun thanks kepada sifu rempit, sifu mod, sifu kitakaya dan sifu waje sebab ajak TT malam tadi. rupa2nya sifu rempit bawak gang kereta mewah diala... fuh, aku pun dah siap feel mcm ada keta mewah gak. cayalah sifu rempit. kaula inspirasi aku... bilalah aku boleh pakai c***** mcm sifu yer...
Terima kasih juga geng2/otai bangi turun TT terkejut semalam.
successsor - pakai kereta mewah I****A besar lagi tu..
 

painkiller

freshman
Joined
Jun 6, 2010
Messages
43
Points
0
aku bukan vm...tp nk tolong jawab..hehehe

boleh je bro nk kenal sifu-sifu ni...follow thread ni, insya'Allah akan ada next TT...
:) afnan145 pun sifu jugak..TT kali ni buat kat utara plak la..:)Sekali Sekali sifu2 kena gak melancong
 
Top