Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
senarai yg ada.

1. Successor (lead scammer)
2. Optom (naib pengerusi)

nnt aku update lagi.
 

optom77

freshman
Joined
Mar 10, 2009
Messages
1,438
Points
0
aikk, dulu nama awe9 pun under scammer, bila akaun dia dah reinstated tu sifewww vm ? :p
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
33
aikk, dulu nama awe9 pun under scammer, bila akaun dia dah reinstated tu sifewww vm ? :p
sejak aku join TT Bangi..awe 9 removed from TT Scammer name..huhu
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
asyik tanya je.. buka la terus TT punya list...
kan MOD dah marah tu......dia bukannya apa tu MOD, play save tu....kang tak pasal2 masuk scammer list....huhuhu
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
kan MOD dah marah tu......dia bukannya apa tu MOD, play save tu....kang tak pasal2 masuk scammer list....huhuhu
hahah x marah. dh tau dah dia play save.. ahahha sbb yg buka confirm kena dtg ahahhaha
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
aku boleh bukak, tapi kat KLANG la...ada bran?
Kalau kat Klang roger2 lah erk..hahahah..jgn lupe bawak niche ko ckp hari tu 1kg pun dah ok huh..tp kalau ko dpt satu tong lebih bagus ;)
 

amirulaizat

freshman
Joined
Nov 18, 2010
Messages
15
Points
0
Sesi teh tarik ebayer melaka

Hari: Sabtu 27/11/10
Masa: After 9pm
Lokasi: Meja bulat besar kat Subaidah MITC

Ebayer:
1) siti_nasrul
2) stylo_fiq
3) miskhi
4) amirulaizat


byk benda nak menuntut ni..ehehehehehe
 
Top