Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

msaifuln

Newbie
Joined
Jun 8, 2008
Messages
855
Points
16

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
sorry geng, tak dpt join korang malam tadi walaupun hati ni nak sgt join.. kebetulan org umah aku keje malam tadi, so terpaksa tunaikan tanggungjawab sebagai seorang bapa mithali menjaga anak anak... sampaikan nak online pun takleh.. huhuhu..

p/s: malam ni gua free... sape rasa nak melepak area bangi, sila la inform yer..huhuh
 

successsor

freshman
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,830
Points
38
Tokei ds pun scam..? Xleh ckp apa arrr.... Kuasa ditgn org umah... Haha
ye... kuasa di tangan tuhan....

Scam.. scam juga.. order aku jangan tak proses plak.. :)
order kau aku scam sikit la ye nant. :D

oowh.. bukan tersesat dalam kamar erk.. x jumpa jalan kuar..
tu pun yer jugak. :D

scammer sentiasa mencari alasan. ahahaha oi meh pakat kutuk tokey ds kita.
aah. kutuk jer dia. sape tu? sape?

lepas ni jgn masukkan nama aku. kang korang kena scam pulak. hehe... aku dah niat d hati nak sedekah mouse pad jer mlm td... ada banyak lebey... apakan daya... hajat x sampai...

p/s : kalau suka post aku sila tekan butang thanks. :D
 

lutfee

Senior
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,578
Points
38
sorry geng, tak dpt join korang malam tadi walaupun hati ni nak sgt join.. kebetulan org umah aku keje malam tadi, so terpaksa tunaikan tanggungjawab sebagai seorang bapa mithali menjaga anak anak... sampaikan nak online pun takleh.. huhuhu..

p/s: malam ni gua free... sape rasa nak melepak area bangi, sila la inform yer..huhuh

Adake mlm ni tt? Bleh aku join... Successor jom...
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
ahahaha siot. pasni ko jangan tak post order aku sudah. ehehehe
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
sifuk org muo ka? muo kat ner?
aku org tangkak jer ni... :)
boleh sifuk belanja mee bandung kat port baik...:)
ramai gak org johor rupanya......aku pontian......
 

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
aku pon dulu muar gak... tapi sekolah jer la kat muar tu... huhuhuhu
 
Top