Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
tengkiuq sifew rempit krn payongan anda pada TT sebentar tadi......
 

msaifuln

Newbie
Joined
Jun 8, 2008
Messages
855
Points
16
tengkiuq sifew rempit krn payongan anda pada TT sebentar tadi......

No problem bro.. ada org tu scam kita.. ye ye je mintak no phone.. siap soh miss call.. Sampai kedai tutup tak sampai2..
 

kitakaya

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,136
Points
36
No problem bro.. ada org tu scam kita.. ye ye je mintak no phone.. siap soh miss call.. Sampai kedai tutup tak sampai2..

hahaha dia sesat kot.. sesat dalam kamar..

thanks sifu rempit blaje makan..
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
No problem bro.. ada org tu scam kita.. ye ye je mintak no phone.. siap soh miss call.. Sampai kedai tutup tak sampai2..

scammer tu....mungkin lesen dia di TARIK balik tu...hahahahhah...jgn marah sifu DS....kahakahakah
 

wak luuuu

freshman
Joined
Dec 9, 2009
Messages
136
Points
0
Seksa Teh Tarik Malam Ini :

Hari : Jumaat Bersamaan 15hb Oct 2010

Jam : 9 malam hingga fajar menyinsing..

Agenda : Plan Family day eBayer berhinggus & alternative eBay..

Tempat : (belakang amway/ dekat area JJ bukit tinggi + GM klang)

peta:

Map_Klang_Shop.jpg



Kroni dan Tali Barut yg di jangka hadir :

1. msaifuln
2. dangabay
3. qrodat - MOD
4. ijamidayu
5. suefaddict
6. Carllys
7. rahmat4213
8. seccessor
9. maillebai - 019-2655852

PS : Thanks maillebai - apa2 hal or sesat contact number atas tu..

alahai,dh buat ke TT kt klang??melepas sudah..
nape lah aku xbkk wc smlm..hurmm
 

msaifuln

Newbie
Joined
Jun 8, 2008
Messages
855
Points
16
hahaha dia sesat kot.. sesat dalam kamar..

thanks sifu rempit blaje makan..

Kita kaya siap bawa bodyguard..

Mi udang 8 mangkuk siap tapow lagi erk..ada yg jadi TT terakhir di Klang nanti ;)

TT pertama yg aku anjur mesti payung semua.. baru nak tapau karok skali korang tak nak plak.
 

maillebai

freshman
Joined
May 5, 2009
Messages
449
Points
0
Mi udang 8 mangkuk siap tapow lagi erk..ada yg jadi TT terakhir di Klang nanti ;)

perghhh..korang ni masih bertahan sampai ke pg berjaga. aku sampai je rumah terus landing baek punya. mata dah pedih..huhuhu

to sifu rempit, terima kasih byk2. nnt boleh anjurkan lg..huhuhu.
ramai gak ebayer area klang/s.alam ni rupanye..

sifu kitakaya, terima kasih ats tip2 berharga anda. i follow je..

sifu dangabay.. terima kasih dgn perkongsian "baek punya brg" bro bocorkan semalam..

sifu catz.. nnt nak pg "sana" rojer aku..huhu
 

kitakaya

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,136
Points
36
lesen bukan kena tarik.... aku tidor kan anak jap. konon2 lepas dia tido aku leh cabut. sekali dengan aku2 sekali tertido...... hehe.... sori yer geng..... next time sifu rempit leh belanja lagi. :D

oowh.. bukan tersesat dalam kamar erk.. x jumpa jalan kuar..
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
lesen bukan kena tarik.... aku tidor kan anak jap. konon2 lepas dia tido aku leh cabut. sekali dengan aku2 sekali tertido...... hehe.... sori yer geng..... next time sifu rempit leh belanja lagi. :D

scammer sentiasa mencari alasan. ahahaha oi meh pakat kutuk tokey ds kita.
 
Top