Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
Agak2 berapa orang ebayer Klang + Banting ni?
PS : Banting tu bukan area ladang.

buat la sifu (TT d klang).....boleh aku yg niubai ni tumpang semangkok.....
kat bangi ari tu pon aku g, inikan plak kat klang (tmpt aku)....
tapi kekdg2 tu, lagi dkt lg lambat sampainya...tak caye tanya sifuu lutfee.....kahkahkah..

:p:p:p
 

msaifuln

Newbie
Joined
Jun 8, 2008
Messages
855
Points
16
buat la sifu (TT d klang).....boleh aku yg niubai ni tumpang semangkok.....
kat bangi ari tu pon aku g, inikan plak kat klang (tmpt aku)....
tapi kekdg2 tu, lagi dkt lg lambat sampainya...tak caye tanya sifuu lutfee.....kahkahkah..

:p:p:p

Makan dalam tu.. biar lambat asal selamat bro..
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
laju??? laju la sangat... dah nak tengah malam baru ko sampai.....

p/s: sape stuju dengan kenyataan ni sila tekan thanks... wakakakakakak

heheheh xde org nk tekan thx. kn sifu lutfe masjuk xdtg TT dah.
kan xde org nk payung next TT.
 

syarani

freshman
Joined
Oct 8, 2008
Messages
253
Points
16
Apa kata buat kt johor bahru lak,dangabay ke kan..kalo dangabay xmai gak mmg bkn dangabay la...hahaha
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
Apa kata buat kt johor bahru lak,dangabay ke kan..kalo dangabay xmai gak mmg bkn dangabay la...hahaha

dangabay mmg cun...lepak kat "restoran singgah selalu" lagi best....mmg port aku tu...
 

msaifuln

Newbie
Joined
Jun 8, 2008
Messages
855
Points
16
oh tidak..siapalah aku yg newbai berhingus ni nak join uge..

cuma kebetulan sj ada kat area jakel tu..amacam TT kat klang? Jd ke?

Jadi.. minggu depan.. dekat area JJ bukit tinggi.. tempat TBC.
 

maillebai

freshman
Joined
May 5, 2009
Messages
449
Points
0
Jadi.. minggu depan.. dekat area JJ bukit tinggi.. tempat TBC.

belakang amway tu pon ok gak. byk tempat yg sesuai utk ber TT. huhuhu sekadar cadangan je..apa pon terpulang pd penganjur (sifu msaifuln)

ok nnt update la kat sini sifu..tQ
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
Jadi.. minggu depan.. dekat area JJ bukit tinggi.. tempat TBC.

TBC tu apo sifu....kalau tak de aral melintang, hamba yg malu2 ni pon nak join gak....
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
orait sifu..newbie mau join..
hri kt bngi xdpat nak join sbb blik kg..
sorry sifu2 smua..

xde hal da. dah biasa sgt ngan alasan2 nie semua huhuhu
 

msaifuln

Newbie
Joined
Jun 8, 2008
Messages
855
Points
16
belakang amway tu pon ok gak. byk tempat yg sesuai utk ber TT. huhuhu sekadar cadangan je..apa pon terpulang pd penganjur (sifu msaifuln)

ok nnt update la kat sini sifu..tQ

bagi nama kedai senang sket.. i pollow je..

TBC tu apo sifu....kalau tak de aral melintang, hamba yg malu2 ni pon nak join gak....

To be confirm / To be cancel.. hahaha..
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
minggu ni tt bangi xde ke? kata mod nk open table plak payung sempena besday dia...
vm, ko xnak buat kat kl ker? :D

alah...semua dtg la TT kat klang....baru la sepakat dan bersatu padu....skali2 tukar la angin tu....sonang je...ikut je KESAS h/way...dekat la tu.....
 
Top