Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

kitakaya

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,136
Points
36
boleh dikatakan hari2 bdk2 nie lepak. ko free call aje azhar. sure yg lain follow.
ramai je kat bangi kalis, ijam, waje, omecool akan join.
klu nk follow aktiviti pun bole. aktiviiti basuh kete. hahahah



sabar Mr. VM. masing sibuk program raya lg. tu yg x brp nk respond anouncement TT tu.
nnt dh ok semua bole la lepaking blk.

k sok lepak kat u-turn kalau x ujan..

vm: time tu berlaga ngan open house akak aku.. jgn majuk x ensem nnti..



hari2 lepak? apsal aku tak tau.... oo00o.. yg lepak tu otai otai yg top-rated je... patut ler new seller yg kene selling limit ni tak di invite... :(

bukan top-rated tp "angan2/impian" nak dapat top-rated, sbb top-rated je bleh hit sekarang ni..
 

wak luuuu

freshman
Joined
Dec 9, 2009
Messages
136
Points
0
boleh dikatakan hari2 bdk2 nie lepak. ko free call aje azhar. sure yg lain follow.
ramai je kat bangi kalis, ijam, waje, omecool akan join.
klu nk follow aktiviti pun bole. aktiviiti basuh kete. hahahah

contact2 la bro..dkat je pon..nak gak join ngn otai2 smua..mgerat kan silturrhim..
mane tau,de rzki lbh boleh follow trip ke china..haha



sabar Mr. VM. masing sibuk program raya lg. tu yg x brp nk respond anouncement TT tu.
nnt dh ok semua bole la lepaking blk.

tu la bro,sruh bg skongn xmo..kan dh majuk bro vm tu..lek bro vm,jgn majok2..xelok..:p
 

johntravolta

freshman
Joined
Oct 11, 2009
Messages
473
Points
0
hari2 lepak? apsal aku tak tau.... oo00o.. yg lepak tu otai otai yg top-rated je... patut ler new seller yg kene selling limit ni tak di invite... :(

bwahahaha, padan arr aku pun takder dapat invitation. takper arr siffeww carlys, kita wat TT untuk mangsa selling limit la ada mau?
 
Last edited:

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
hari2 lepak? apsal aku tak tau.... oo00o.. yg lepak tu otai otai yg top-rated je... patut ler new seller yg kene selling limit ni tak di invite... :(

Ni bgtau la ni. Klu free nk ajk lpk call je. Huhuhu mcm x biasa plak. Nk tunggu pos kt forum kn mcm formal sgt.
 

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
bwahahaha, padan arr aku pun takder dapat invitation. takper arr siffeww carlys, kita wat TT untuk mangsa selling limit la ada mau?

chantek la tu sifewww... jom kita buat Pakatan Newbie ~ Mangsa Selling Limit.. bila nih sifu? hehhe
 

kitakaya

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,136
Points
36
fuh, lepak u-turn dah skrg!!! musti dah join team2 ebayer bangi yg poket tebal dah nih

tu la sifu2 poket tebal dh invite aku.. kalau aku x praktiskan segala ilmu mereka "maka aku tergolong dalam org yg rugi.."

huhu..
 
Last edited:

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
Korang ni sembang je tp xde ckp bilanya nk tt...

sifu. kat sini xde la spesifik masa. klu ada rasa bosan n free call je sapa2 yg ada area bangi so lepak je.
so klu ko @ sapa2 nk lepak ckp je waktu. so sapa yg ada akn turun. biasa sms aje.
 

waje

freshman
Joined
Jul 31, 2009
Messages
237
Points
0
chantek la tu sifewww... jom kita buat Pakatan Newbie ~ Mangsa Selling Limit.. bila nih sifu? hehhe

sifewww platinum dah ajak TT tewww.. jauh2 takpa, byk ilmu nak di kongsi. hu hu hu
 

johntravolta

freshman
Joined
Oct 11, 2009
Messages
473
Points
0
Haha, xder mananya platinum. Cari kat internet jek. Xkan den lebih dari siffeww den sendiri, kalau x takkan siffeww mod sanggup lepak merata2 ngan siifeew waje.

p/s: bila nak men pingpong lagi siffeeww? Ke dah bersara? Lalalala
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
Korang ni sembang je tp xde ckp bilanya nk tt...

ok mlm [email protected] [email protected] Okt 2010
TT kali Ke-XXX
Lokasi : Restoran hassan sek 3, bangi
Waktu: 9.00 mlm

Kehadiran:
1. Sifu Lutfee
2. Kitakaya
3. Waje
4. Carllys
5. Ijamdayu
6. Qrodat
7. Ome
8. maillebai
9. mugiwarabai
10. wak luu

yg lain sila tambah dibawah (atas pun bole la.

p/s: sila bwk kuih raya, smbl celebrate bday kitakaya a.k.a Mr. cash
 
Last edited:

kitakaya

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,136
Points
36
apa korang mengarut nih.. bila masa plak bedey aku.. aku nye bedey lambat lg la wei.. tp takat nak payung takde hal lah..
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
dari dulu TT asyik org yg sama aje.. hehehe.. awek2 UKM takde yg join ke ? :)
 

kitakaya

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,136
Points
36
dari dulu TT asyik org yg sama aje.. hehehe.. awek2 UKM takde yg join ke ? :)

bagus ayat ni.. lurus jek maknenye.. xde selindung2..

lama bertapa bro.. dengar makin masyuk..
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
apa korang mengarut nih.. bila masa plak bedey aku.. aku nye bedey lambat lg la wei.. tp takat nak payung takde hal lah..
Perghh rilek je nak payung. bleh tapau tak sifu? aku tak ingat jalan mana nak pegi ni. kalau aku tak koma malam ni aku join gak ler.
 
Top