Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

Joined
Aug 7, 2010
Messages
275
Likes
0
Points
0
Offline
Ni gath tuk org2 xpandai nak mintak org pandai ajar.. hehe.. lagipun lagi banyak kepala lagi bagus dari satu kepala.. meh la join. kompom diorg sampai pg x balik. hahaha...
olo t takot lost sengsorang. sume mcm dalama wat ebay kite rangkak2 ag

gath utk org2 yg x pandai black hat je nie. hhahaha
haa belekhet tu apa. ilmu br ebay ke. ajar r.hee
 
Joined
Sep 2, 2009
Messages
23
Likes
0
Points
0
Offline
Salam semua ebayer,

Selamat Hari Raya!! Sorry la jarang2 sgt jenguk forum ni.. bila anak dah dua.. lagi lah tkde masa nk bersembang2 kt sini.. anyway.. bulan baik.. hari baik nih.. nk jemput semua2 ebayer ke majlis jamuan hari raya sabtu nih.. pagi tuh ade majlis cukur jambul lah.. so start 12pm-4pm.. PM la kalau boleh dtg.. kang takut tk cukup hidangan plak.. hehehe.. sambil2 beraya.. sambil2 tuh boleh borak2 psl ebay.. hehehe.. kepada yg pernah berTT dengan saya.. walaupun skali jer.. hehehe.. sila lah jemput dtg juga yer..

Venue:
No19, Jalan PJS 5/3
Taman Desaria
Petaling Jaya

Date: 25 September, Sabtu ni
Time: 12pm-4pm

No Phone (kalau sesat): 019-3571325


Maaf Zahir dan Batin!!
 
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,038
Likes
1
Points
38
Age
37
Offline
nanti leh la buat statistik ebay lak.. hehe.. :D
Nie kontak number aku bro.. Aku mintak kontak ko tak beri... 0123506584

Leh kita lepak2 kat Subaidah lama sikit... :) Aku pun masih lagi belajaq.. Belajaq merangkak tersungkuq...

Apa pun, semua nie pengalaman berharga.... Hope leh jumpe ramai sifu2 ebayer MELAKA...

Apa yg korang nak perah ILMU aku.. Mana ada apa pun.... :)
 
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,114
Likes
0
Points
0
Offline
Nie kontak number aku bro.. Aku mintak kontak ko tak beri... 0123506584

Leh kita lepak2 kat Subaidah lama sikit... :) Aku pun masih lagi belajaq.. Belajaq merangkak tersungkuq...

Apa pun, semua nie pengalaman berharga.... Hope leh jumpe ramai sifu2 ebayer MELAKA...

Apa yg korang nak perah ILMU aku.. Mana ada apa pun.... :)
Sesi TT Ebayer Melaka
Main topic : Selling limit 30 hari. (cara nak overcome. sape yg tau leh share nanti)
Lokasi : Restoran Subaidah MITC ( kalo ada nak tukar tempat lain sila update yer)
Tarikh : 25 Sept 2010
Masa : 9.00pm
Hari : Sabtu

Ebayer :
1) siti_nasrul (0166459336)
2) Ijamidayu (0123506584)
3)
4)
5)
6)


da bg la sifu.. sifu terlepas tgk tu. yg pengalaman sifu ngan sepak terajang ebay ni yg kitorg nak blajar.. hehe.. jgn terajang kitorg dah.. hahaha :D
 
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,038
Likes
1
Points
38
Age
37
Offline
Sesi TT Ebayer Melaka
Main topic : Selling limit 30 hari. (cara nak overcome. sape yg tau leh share nanti)
Lokasi : Restoran Subaidah MITC ( kalo ada nak tukar tempat lain sila update yer)
Tarikh : 25 Sept 2010
Masa : 9.00pm
Hari : Sabtu

Ebayer :
1) siti_nasrul (0166459336)
2) Ijamidayu (0123506584)
3)
4)
5)
6)


da bg la sifu.. sifu terlepas tgk tu. yg pengalaman sifu ngan sepak terajang ebay ni yg kitorg nak blajar.. hehe.. jgn terajang kitorg dah.. hahaha :D
Apa saja ko nieh!! Lepak MITC erk... Ko dok mana? Aku dari Alor Gajah.. Kalo kita ber2 jer.. baik carik tempat lain.. Kat MITC nieh.. Aku tak gemor pasai die tak mesra pelanggan ngan tempat PANAS!!! Sepah!!! Hohohoohoh..

Mana erk tempat nak lepak erk.. Kat KFC pun layan gak.. Kat Batu Berendam.. Tak silap 24 jam.. Sejuk.. :)
 
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,510
Likes
3
Points
38
Offline
Apa saja ko nieh!! Lepak MITC erk... Ko dok mana? Aku dari Alor Gajah.. Kalo kita ber2 jer.. baik carik tempat lain.. Kat MITC nieh.. Aku tak gemor pasai die tak mesra pelanggan ngan tempat PANAS!!! Sepah!!! Hohohoohoh..

Mana erk tempat nak lepak erk.. Kat KFC pun layan gak.. Kat Batu Berendam.. Tak silap 24 jam.. Sejuk.. :)
mcdonalds zoo melaka jer.. best skit..
kalo korang boring lepak, bleh tgk boya plak yg sama spesis dgn korang tuh... heheeh
 
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,114
Likes
0
Points
0
Offline
Sesi TT Ebayer Melaka

Main topic : Selling limit 30 hari. (cara nak overcome. sape yg tau leh share nanti)
Lokasi : Restoran Subaidah MITC / KFC Batu Berendam ( kalo ada nak tukar tempat lain sila update yer)
Tarikh : 25 Sept 2010
Masa : 9.00pm
Hari : Sabtu

Ebayer :
1) siti_nasrul (0166459336)
2) Ijamidayu (0123506584)
3) Misyki
4) Phantomvoter
5)
6)


Ijamidayu: Boleh jer memana sifu.... :D kalo kat subaidah tu tempat dia bersih giler dan luas.. macam cafe hotel. Amik order air pun pakai PDA.. hahaha.. tapi mana2 tempat pun bole.. yg penting ilmu...

Lutfee : Bila sifu leh join ek? hehe..
 
Last edited:
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,510
Likes
3
Points
38
Offline
Ijamidayu: Boleh jer memana sifu.... :D kalo kat subaidah tu tempat dia bersih giler dan luas.. macam cafe hotel. Amik order air pun pakai PDA.. hahaha.. tapi mana2 tempat pun bole.. yg penting ilmu...

Lutfee : Bila sifu leh join ek? hehe..
aku tak balik tangkak la.. kalo balik bleh la join gak..
minggu lps aku br lps meronda melaka... naik bot sg melaka tu lagik...
 

xref

freshman
Joined
May 29, 2009
Messages
302
Likes
0
Points
0
Offline
Sesi TEH TARIK EBAYER WC AKA OPEN HOUSE
TOPIC : PayPal Limited Account Access Solution, CHINA TRIP KALI KEDUA (MAIN KONTENA),
Lokasi : A-21-3 WIDURI IMPIAN CONDO, JLN 1/125G KG BARU SALAK SOUTH, 57100 KL
Tarikh : 25 Sept 2010
Masa : 12.00AM-6PM
Hari : Sabtu
CONTACT : 0162085124


SEMUA DI JEMPUT HADIR
 
Last edited:
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,110
Likes
0
Points
36
Offline
Sesi TEH TARIK EBAYER WC AKA OPEN HOUSE
TOPIC : PayPal Limited Account Access Solution, CHINA TRIP KALI KEDUA (MAIN KONTENA),
Lokasi : A-21-3 WIDURI IMPIAN CONDO, JLN 1/125G KG BARU SALAK SOUTH, 57100 KL
Tarikh : 25 Sept 2010
Masa : 12.00AM-6PM
Hari : Sabtu
CONTACT : 0162085124


SEMUA DI JEMPUT HADIR
pergh... giler dasyat tajuk...
 
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,510
Likes
3
Points
38
Offline
pergh... giler dasyat tajuk...
newbie hanya mampu memandang... kitaorg main kotak jer...
sifu2 jer main kontena nih...
kpd tuan mod qrodat, xyahla main gm lagi... main kontena direct china plak..:D


p/s: arini terkantoi sudah rahsia niche mod. rupa2nya mod qrodat amik kat gm je ye...:D
 
Last edited:
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,829
Likes
0
Points
38
Offline
Sesi TEH TARIK EBAYER WC AKA OPEN HOUSE
TOPIC : PayPal Limited Account Access Solution, CHINA TRIP KALI KEDUA (MAIN KONTENA),
Lokasi : A-21-3 WIDURI IMPIAN CONDO, JLN 1/125G KG BARU SALAK SOUTH, 57100 KL
Tarikh : 25 Sept 2010
Masa : 12.00AM-6PM
Hari : Sabtu
CONTACT : 0162085124


SEMUA DI JEMPUT HADIR
kasar je tajuk bro. hahaha

newbie hanya mampu memandang... kitaorg main kotak jer...
sifu2 jer main kontena nih...
kpd tuan mod qrodat, xyahla main gm lagi... main kontena direct china plak..:D


p/s: arini terkantoi sudah rahsia niche mod. rupa2nya mod qrodat amik kat gm je ye...:D
aku x mampu bro. xmasyuk mcm ko.
p GM cr idea br ahhaha
 
Top