Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

xref

freshman
Joined
May 29, 2009
Messages
302
Likes
0
Points
0
Offline
Boleh boleh.. :)

Sesiapa nak pi China bulan 4 dan 5 ni ada Canton Fair(China import and export fair) so mmg sesuai lah kalau nak direct deal ngan kilang2.

Fasa 1: 15-19 April
Fasa 2: 23-27 April
Fasa 3: 1-5 May

Tiket memang harga teramat "cun" kebanyakkan hotel harga akan 3 kali ganda dari biasa.

successor ko nak pakai baju kurung warna apa next TT, nak selongkar gerobok ni..hehehe
otel sebilik ngan ko ke....hihihihihi
 
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,765
Likes
1
Points
38
Offline
Boleh boleh.. :)

Sesiapa nak pi China bulan 4 dan 5 ni ada Canton Fair(China import and export fair) so mmg sesuai lah kalau nak direct deal ngan kilang2.

Fasa 1: 15-19 April
Fasa 2: 23-27 April
Fasa 3: 1-5 May

Tiket memang harga teramat "cun" kebanyakkan hotel harga akan 3 kali ganda dari biasa.

successor ko nak pakai baju kurung warna apa next TT, nak selongkar gerobok ni..hehehe
kitorang x nak g bulan 4 ngan 5 la... tp kalau kau bg duk sebilik ngan kau kompem kitorang g. huhu.. err... kau bwk jer la baju kurung warne apa2... huhu...
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
heheheh..erm korang pergi lah..nanti boleh jumpa hot niche disana plak. Nak kim satey kambing kat Xhan Xi Lu jerk. :)
 
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,038
Likes
1
Points
38
Age
37
Offline
Uiks.. Pening aku.. Layan jerk.. Aku CHina tak penah p.. China town jerk.> Tempat successor kena pau.. Huehueheuheu
 
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,038
Likes
1
Points
38
Age
37
Offline
Huehuehu.. P jalan dolu.. Aku ikut kata bro Tanpa Id.. Dgn duit p sana aku jalankan modai beli kat China Town.. Heuheuehueheuh
 
Joined
Sep 2, 2009
Messages
23
Likes
0
Points
0
Offline
salam semua.. hehehe.. genap sebulan 2 hari yg lps.. baru terasa nk mengadap forum nih blk.. still tgh berpantang.. hehehe.. anyway.. kenalkan.. ni baby boy saya yg baru lahir ke dunia tanggal 13 march 2010, 6.43pagi.. Iman Ar-Razi

 
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,625
Likes
1
Points
38
Offline
salam semua.. hehehe.. genap sebulan 2 hari yg lps.. baru terasa nk mengadap forum nih blk.. still tgh berpantang.. hehehe.. anyway.. kenalkan.. ni baby boy saya yg baru lahir ke dunia tanggal 13 march 2010, 6.43pagi.. Iman Ar-Razi

comel...

nie la baby yang melepak kat nz sampai awal pagi.. tapi masa tu dia lepak dlm perut jer la kan? hehehe

congrats...! anak no 3 aku coming soon this june.. huhuhu..
 
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,110
Likes
0
Points
36
Offline
tahniah2... anak aku no 4 masih belum proses... bini aku masih dalam pantang anak no 3... wakakakaka..
 
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,510
Likes
3
Points
38
Offline
ala.. gua punya no.3 xjadi2 lagi nih.....
sian bini aku, ni sumer internet punya pasal sampai bini xterlayan... hahaha.....


p/s: minggu ni ada berani nz?
 
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,625
Likes
1
Points
38
Offline
ala.. gua punya no.3 xjadi2 lagi nih.....
sian bini aku, ni sumer internet punya pasal sampai bini xterlayan... hahaha.....
hahaha.. tak baik tu bro.. nafkah zahir batin kene jaga.. huhuhu

p/s: hanya untuk yang dah berkawin jer ye.. :p
 
Joined
Jun 20, 2009
Messages
702
Likes
0
Points
18
Offline
salam semua.. hehehe.. genap sebulan 2 hari yg lps.. baru terasa nk mengadap forum nih blk.. still tgh berpantang.. hehehe.. anyway.. kenalkan.. ni baby boy saya yg baru lahir ke dunia tanggal 13 march 2010, 6.43pagi.. Iman Ar-Razi

tahniah sis....:D
 
Joined
Feb 12, 2008
Messages
1,789
Likes
46
Points
48
Offline
salam semua.. hehehe.. genap sebulan 2 hari yg lps.. baru terasa nk mengadap forum nih blk.. still tgh berpantang.. hehehe.. anyway.. kenalkan.. ni baby boy saya yg baru lahir ke dunia tanggal 13 march 2010, 6.43pagi.. Iman Ar-Razi

akhirnya meletup jua... congrats... nanti pasang DVD rempit sebelah telinga dia... dah baligh je bole bisnes eBay sambil prepare PMR.
 
Top